Χαλκηδόνων ΔΡΩΜΕΝΑ : Ανατροπή ΣΟΚ … ! Σήμερα στην δημοσιότητα ένα έγγραφο φωτιά που θα συζητηθεί (αποκλειστικό)

ΔΗΜΟΣ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ… !  ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ

ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ !

Το “VIMA THESS” συνεχίζοντας τις μεγάλες αποκαλύψεις στα θέματα της επικαιρότητας, δημοσιεύει σήμερα ένα έγγραφο-φωτιά που θα συζητηθεί και αφορά την υπόθεση με την αδειοδότηση της εταιρίας που αγόρασε την παλιά ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στη Γέφυρα. Ένα θέμα που απασχόλησε και κυριάρχησε στα τελευταία δημοτικά συμβούλια και δημιούργησε πολλές εντάσεις και τριβές.
Με το σημερινό έγγραφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο δημοσιεύουμε,  αποκαλύπτεται πως πριν από λίγες μέρες ανακλήθηκε πλέον και η άδεια εγκατάστασης η οποία είχε χορηγηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην εταιρία από το τμήμα Βιομηχανίας της Περιφέρειας.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες και ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στο δήμαρχο κ. Αναγνωστόπουλο και στη στάση που κράτησε να υποστηρίξει με πάθος μια διαδικασία χωρίς καν να ερευνήσει τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν και χωρίς να ψάξει για τη νομιμότητα. Αλήθεια, τι έχουν να πουν τώρα ο δήμαρχος αλλά  και όσοι σύμβουλοι ψήφισαν στις 23 Μαρτίου την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων; Αναρωτιόμαστε με ποιους τρόπους αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν τα συμφέροντα των δημοτών.
Να τονίσουμε ότι η όλη εξέλιξη αποτελεί μια δικαίωση για την Αντιπολίτευση (Σ.Σ.εκτος απο παράταξη που στηρίζει τελευταια τον δήμαρχο ) και το δημοτικό σύμβουλο κ. Ευσταθιάδη που πήρε στις πλάτες του το θέμα από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα.
ΥΓ Το “vima thess” έχει δεχθεί μια σοβαρότατη καταγγελία- βόμβα για τη στάση της παράταξης του δημάρχου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η καταγγελία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και την ερευνάμε τις τελευταίες μέρες,  πριν την βγάλουμε στον αέρα για να είμαστε απόλυτα σίγουροι…

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΖΑΝ …ο Ανιχτευτής !