ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ   vima : “Κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς παιχνίδι φέτος τα Χριστούγεννα”

Με σύνθημα “Κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς παιχνίδι φέτος τα Χριστούγεννα” ο Δήμος Χαλκηδόνος συμμετείχε στη δράση “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”
Στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση παιχνιδιών και διάφορων δώρων για μικρά παιδιά, τα οποία τα έχουν ανάγκη ανταποκρίθηκαν θετικά πολλοί δημότες και κάτοικοι και από τις τρεις ενότητες του Δήμου, τους οποίους η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά.
Ο ξενώνας προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, παράνομης εμπορίας και διακίνησης ή παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω οικογενειακών ή κοινωνικών- οικονομικών συνθηκών λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο από το 2007 και σύμφωνα με την εκπρόσωπό του την περίοδο αυτή φιλοξενεί 23 παιδιά όλων των ηλικιών. “Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Χαλκηδόνος για την μεγάλη του προσφορά στη δομή μας. Όλα αυτά τα παιχνίδια θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούμε στο “Σπίτι της Άρσις”, καθώς πρόκειται για παιδιά που έχουν στερηθεί παιχνίδια και δώρα”, τόνισε η εκπρόσωπος της δομής, Μαρία Αποστόλου.