Χαλκηδόνα THESS : Ενημερωτικές δράσεις για τον Covid-19 από το Κέντρο Υγείας Διαβατών

Επισκέψεις σε δημοτικές κοινότητες του δήμου Χαλκηδόνος πραγματοποίησαν στελέχη του Κέντρου Υγείας Διαβατών συνοδευόμενα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Οικονομικής Ανάπτυξης, Μενέλαο Κορδονούρη προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν για την προστασία τους από τον κορωνοϊό.

Τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Διαβατών διένειμαν έντυπο πληροφοριακό υλικό, ενημέρωσαν τους πολίτες για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις.

«Την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά, η ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών θεωρείται επιβεβλημένη», τόνισε ο κ. Κορδονούρης υποστηρίζοντας ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες για τα μέτρα προστασίας τους. «Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε την ανάγκη συμμόρφωσης μας στις συστάσεις των ειδικών και των μέτρων της πολιτείας, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Διαβατών, όσο και τα στελέχη του που πραγματοποίησαν τις ενημερωτικές επισκέψεις για την άριστη συνεργασία τους

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, δέντρο, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες