ΒΗΜΑ SPORT : Αοκ Αγίου Αθανασίου Τμήμα Μπάσκετ  / Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  : Νέα σελίδα για το τμήμα ανδρών μπάσκετ του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου που ήρθε σε συμφωνία με έναν παλιό γνώριμο. Τον Κώστα Γιαννάκαρο που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» έχοντας δίπλα του ως άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Αναγνωστίδη.
«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και στον Δημήτρη. Ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά τον υποβιβασμό του στη Γ1 ΕΚΑΣΘ, αλλά είμαι αισιόδοξος πως με δουλειά και διάθεση για καλό μπάσκετ θα έχουμε μια καλή χρονιά.
Στόχος μας είναι επίσης να «μπολιασθεί» το ανδρικό τμήμα και με παιδιά από τις ακαδημίες προκειμένου όχι μόνο να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και να βάλουμε απαραίτητες βάσεις για το μέλλον».
• Ο Κώστας Γιαννάκαρος έχει περάσει από τη θέση του προπονητή στις εξής ομάδες: ΠΚ Νεάπολης, Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης, ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, Γαλαξία Αδένδρου, ΑΕΚ Αγίου Αθανασίου, Αναγέννηση Φλόγας, ΑΟΚ Μεσήμβριας, Α.Σ. Ευρίπου, ΔΑΣΩ, ΚΣ Γέφυρας και Πύργο Χαλάστρας.
• Ο Δημήτρης Αναγνωστίδης έχει στο παρελθόν στον Πύργο Χαλάστρας, στους Μακεδόνες Αξιού και στον Αξιό Ανατολικού σε ομάδες ανδρών στον Πύργο Χαλάστρας (γυναικείο-κορασίδες) και στον Άρη ( προπονητής στις κορασίδες και βοηθός προπονητή στα τμήματα νεανίδων και γυναικείο).