ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Τον απειλησε με μαχαιρι και τον συνέλαβαν

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνος συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνος, 28χρονο ημεδαπό, έπειτα από έγκληση που υποβλήθηκε σε βάρος του από συγγενικό του πρόσωπο για απειλή με μαχαίρι.
Κατά τον εντοπισμό του συλληφθέντα στην οικία του, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία Πταισματοδίκη, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 11 μαχαίρια διάφορων μεγεθών.
Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή του, ο συλληφθείς προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων.
Ειδικότερα:
• Συνελήφθησαν από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες χθες (12-05-2024), δύο (2) νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή της Καλαμαριάς. Οι ανωτέρω, αρχικά όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα και πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως συνελήφθησαν παρά την αντίσταση που προέβαλαν. Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατείχε κινητό τηλέφωνο η ιδιοκτησία του οποίου ερευνάται, ενώ το ανωτέρω όχημα αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.
• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 12-05-2024 στην οδό Γιαννιτσών, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο που αφαίρεσε με συνεργό του, από περιοχή της Αττικής την προηγούμενη ημέρα.