Κουφάλια : Συνάντηση με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων

 

Συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων και ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Χαλκηδόνος είχαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, με στόχο την καλύτερη διασυλλογική συνεργασία και την υλοποίηση ενός κοινού σχεδίου δράσης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου τονίζοντας ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.
Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος ζήτησε από τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων και των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων τις δικές τους προτάσεις για την υλοποίηση ενός συνολικού σχεδίου δράσης για το 2022 ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στην πρόθεση του Δήμου για πραγματοποίηση μιας κοινής εκδήλωσης με τη συμμετοχή του συνόλου των πολιτιστικών συλλόγων και υπό τον συντονισμό του Δήμου για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό των προγόνων μας με τίτλο: “100 Χρόνια Προσφυγιά- Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους προγόνους μας”.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού,ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Δήμου τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή επιθυμεί τη συνεργασία με όλους πραγματοποιώντας κοινές δράσεις με στόχο την ανάδειξη των πολιτιστικών χαρακτηριστικών της περιοχής.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων και των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων συνεχάρησαν τη Διοίκηση του Δήμου για την πρωτοβουλία της για τη συνάντηση καθώς μετά από καιρό τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους. Όπως υποστήριξαν όσοι πήραν τον λόγο θα πρέπει να υπάρξει η συνεργασία όλων για την αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής. Ενώ όλοι συμφώνησαν να υπάρξει ένα ημερολόγιο δράσεων μεταξύ των συλλόγων για τον καλύτερο προγραμματισμό των εκδηλώσεών τους.

 

error: Content is protected !!