ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της 72χρονης γυναίκας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη σχετικά με την υπόθεση της 72χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή της Χαλκηδόνας.
Για το έγκλημα έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης ο 34χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ και η ίδια αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες
Το έγκλημα φαίνεται να έχει γίνει μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης 3/4.
Το αμάξι στο οποίο βρέθηκε νεκρή η γυναίκα φαίνεται πως ήταν νοικιασμένο, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο το όχημα να ήταν μισθωμένο από τον γιο της.
Η γυναίκα δέχθηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με καραμπίνα ή δίκαννο, ενώ πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το όπλο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, ο 34χρονος άφησε στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με τη μητέρα του σημείωμα στο οποίο ομολογεί ότι τη σκότωσε, ενώ αναφέρει ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς και ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον, στο σπίτι βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο εξετάζεται από την αστυνομία. Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει εάν ήταν το όπλο του εγκλήματος, που από τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν καραμπίνα.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η αστυνομία ταυτοποίησε τον 34χρονο για την ανθρωποκτονία της 71χρονης μητέρας του. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα λευκό όχημα, που είχε νοικιάσει ο γιος της, πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Μάλιστα, η 71χρονη δέχθηκε τον πυροβολισμό από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της 71χρονης γυναίκας σχεδόν διαλύθηκε. Ο δράστης αποχώρησε από το σημείο με τα πόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 7 περίπου χρόνια ο πατέρας του 34χρονου είχε χάσει τη ζωή του όταν τον παρέσυρε όχημα στη Χαλκηδόνα. Λίγο καιρό αργότερα η σύζυγός του εμφάνισε ψυχολογικά προβλήματα….