ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – “Πρώτα ο Πολίτης” : “Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., απέδειξε πόσο αδιάφορη και ανεπαρκής είναι”

δΗΜΟΣ Χαλκηδόνος - Μ. Μιντσιούδης : " Τελικά ... δεν είστε ούτε για τα πανηγύρια κ Αναγνωστόπουλε … !» - VimaThess-News.gr
Για ακόμη μία φορά η παράταξη της πλειοψηφίας της Διοίκησης του κου Αναγνωστοπούλου με τον κ.Πιτίκη, που <<υποδύεται>> τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., απέδειξε πόσο αδιάφορη, ανεπαρκής και εν τέλει επικίνδυνη είναι για τη λειτουργία της ίδιας της επιχείρησης και κατ’επέκταση για τους καταναλωτές της.
🟡Πιο συγκεκριμένα, στη  προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (κατόπιν της υπ’αριθμ. Πρωτ. 35/05-01-2023 πρόσκλησης) δεν ήταν παρών #ούτε ένα μέλος της Διοίκησης από την παράταξη του κου Αναγνωστοπούλου , εκτός του Προέδρου, με συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. στην ημερήσια διάταξη του οποίου υπήρχαν επείγοντα θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης όπως αναλήψεις υποχρεώσεων για επείγουσες και υποχρεωτικές δαπάνες και έγκριση μελετών υπηρεσιών απολύτως αναγκαίων.
🔴Οι απόντες για ακόμη μία φορά δεν σεβάστηκαν τους υπόλοιπους συναδέλφους τους που δίνουν ανελλιπώς το παρόν στις συνεδριάσεις, αδιαφορώντας για την αναγκαιότητα λήψης των αποφάσεων της συνεδρίασης για την οποία οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. εργάστηκαν με συνέπεια, εν μέσω εορτών και αργιών, για να καταφέρουν να την ετοιμάσουν εγκαίρως. Επιβεβαίωσαν έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι είναι ακατάλληλοι για τον θεσμικό ρόλο που τους ανατέθηκε , προεξάρχοντος του κ.Πιτίκη, που εκτός από ανεπαρκής, είναι ανεπιθύμητος, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, ακόμη και από τους Συμβούλους της Παράταξης του κου Αναγνωστοπούλου στην οποία συμμετέχει.
🟩 Βέβαια, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως πρόκειται για τα ίδια μέλη παράταξης του κου Αναγνωστοπούλου που πριν από (1) χρόνο περίπου, φρόντισαν να είναι όλα παρόντα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπερψηφίσουν την πρότασή τους για την τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. που είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω επιβάρυνση των νοικοκυριών του Δήμου μας, εν μέσω ενεργειακής και οικονομικής κρίσης. Τότε μάλιστα ο κ.Αναγνωστόπουλος δεν δίσταζε να προκαλεί τους Δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘Η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών (πάνω από 90%) θα δεί μείωση των τιμολογίων στο νερό με βάση τα νέα δεδομένα’.
🟣Εμείς ως παράταξη σήμερα, ένα (1) χρόνο μετά, τον καλούμε (δεν τον προκαλούμε όπως έλεγε ο ίδιος, διότι δεν είναι τέτοιο το ύφος μας) να ισχυριστεί το ίδιο απέναντι στους Δημότες όλων των χωριών του Δήμου μας που αισθάνονται στο πετσί τους πλέον τις υπέρογκες αυξήσεις των τιμολογίων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.