ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα – Άφησε σημείωμα «ομολογία»

Ο 34χρονος αναζητείται, αφού ταυτοποιήθηκε μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του – Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αρχές

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σε αυτό το αυτοκίνητο βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας στη Χαλκηδόνα - Πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής (βίντεο, φωτ.)

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σε αυτό το αυτοκίνητο βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας στη Χαλκηδόνα – Πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής
Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία που έγινε στην Χαλκηδόνα με την υπόθεση να λαμβάνει νέα τροπή, καθώς οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστη τον γιο της 71χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητο.
Πρόκειται για έναν 34χρονο που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την αστυνομία.
Η ταυτοποίηση επιτεύχθηκε όταν δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και συνέλεξαν στοιχεία και διάφορα αντικείμενα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρέθηκε στο σπίτι η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα.
Μάλιστα πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι εκτός από το όπλο μέσα στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα με το οποίο ο 34χρονος ομολογεί την πράξη του και αναγράφει τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν.

Πως έφτασαν στα ίχνη του 

 Ο 34χρονος είχε νοικιάσει πριν λίγες ημέρες το άσπρο αυτοκίνητο όπου εγκατέλειψε μέσα την μητέρα του νεκρή και εξαφανίστηκε.
Γρήγορα οι αρχές βρήκαν το γραφείο ενοικιάσεων και τα στοιχεία του ενοικιαστή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το μυστήριο με την στυγερή δολοφονία και προχώρησαν στην έφοδο του ισογείου διαμερίσματος στην περιοχή της Χαλκηδόνας.
Στο συγκεκριμένο σπίτι ο 34χρονος, όπου φέρεται να ζούμε μαζί με την μητέρα του, οι αρχές εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος αλλά και αλλά σημαντικά στοιχεία. Αυτή την στιγμή οι έρευνες τις αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου.

www.makthes.gr

error: Content is protected !!