ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – Ιωακείμοβιτς : Επίσκεψη σε Δημαρχείο Χαλκηδόνος και Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον γραμματέα ΑΜΕΑ της Διοικούσας Επιτροπής, Μίλτο Στόικο επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χαλκηδόνας όπου συζητήθηκαν από κοινού με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος, Σταύρο Αναγνωστόπουλο θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος. Στη συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκηδόνος στα Κουφάλια όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν το αναβατόριο πισίνας τελευταίας τεχνολογίας για ΑμΕΑ με το οποίο εξοπλίστηκε πρόσφατα το Δημοτικό Κολυμβητήριο κάνοντας ευκολότερη και πιο ασφαλή την πρόσβαση στην πισίνα για τους πολίτες με αναπηρία, τους ηλικιωμένους και γενικότερα όσους έχουν δυσκολίες κίνησης.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο  Zisis Ioakeimobits :
“Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί συνοδεύομενος από τον γραμματέα ΑΜΕΑ της Διοικούσας Επιτροπής, Μίλτο Στόικο το Δημαρχείο Χαλκηδόνας όπου με υποδέχθηκε με χαρά ο φίλος μου Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.
Συζητήσαμε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος.
Στη συνέχεια όλοι μαζί μεταβήκαμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκηδόνος στα Κουφάλια. Εντυπωσιάστηκα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το περιβάλλον του Κολυμβητηρίου το οποίο δικαίως αποτελεί στολίδι για την ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμαρχος μας ξενάγησε στους χώρους του και μας παρουσίασε το αναβατόριο πισίνας τελευταίας τεχνολογίας για ΑμΕΑ με το οποίο εξοπλίστηκε πρόσφατα το Δημοτικό Κολυμβητήριο κάνοντας ευκολότερη και πιο ασφαλή την πρόσβαση στην πισίνα για τους πολίτες με αναπηρία, τους ηλικιωμένους και γενικότερα όσους έχουν δυσκολίες κίνησης. Επόμενος στόχος του Δημάρχου και της Διοίκησής του είναι να μπορέσει το Κολυμβητήριο να λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, κάτι το οποίο θα επιτευχθεί με την κατασκευή στεγάστρου.”