ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 20:00 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα εντός του οικισμού των Γιαννιτσών στον νομό Πέλλας.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν στην κεντρική νησίδα της οδού, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι «ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός».
«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», καταλήγει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.