ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … Δελτίο τύπου σχετικά με τον κορονοϊό απο τον δήμο Χαλκηδόνος … ! Απάντηση …!

Όπως προαναφέρθηκε και σε σχετική ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας, ως Δήμος Χαλκηδόνος ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες που εκδίδονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς και προσαρμοζόμαστε στις εντολές και στις κατευθύνσεις που λαμβάνουμε απ’ αυτούς.
Κατ’ εφαρμογή των παραπάνω και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε ότι μας υποδειχθεί σε μέτρα πρόληψης (διακοπή δραστηριοτήτων, επιμελής καθαριότητα, απολυμάνσεις κλπ.) σε διάφορους χώρους (ΚΑΠΗ, Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Γυμναστήρια κλπ.), όπως άλλωστε γινόταν μέχρι τώρα.
Προς αποφυγή ψευδών πληροφοριών και παρεξηγήσεων, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Χαλκηδόνος.
Αυτές τις ώρες απαιτείται ψυχραιμία και σοβαρότητα από όλους. Χρειάζεται να επιδείξουμε υπευθυνότητα και να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και όχι των ‘’ειδικών’’ του διαδικτύου και του facebook. Χειρότερος απ’ όλους είναι ο ιός του ‘’πολιτικού πανικού’’.
Επομένως:

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ “των ‘’ειδικών’’ του διαδικτύου και του facebook” στον δημο Χαλκηδόνος !

 Ο Δήμος Χαλκηδόνος μας βγαίνει και τιμητής τώρα … !

Η κοινωνία του δήμου εδώ και μια εβδομάδα “έβραζε”  στην κυριολεξία και κανένας απο την παρούσα δημοτική αρχή δεν είχε την τιμή  να μας ενημέρωση για τίποτε ,ως όφειλε σαν τοπική αρχή ,  πληροφορίες  ( Βάσιμες ) που ο καθένας της ερμήνευε όπως θέλει,  βγήκε μετά από το δημοσίευμα μας και μας κάνει και μαθήματα … αξιοπιστίας …!!!!!!!!!

Αφού δημοσιοποιήσαμε -συνεργάτης μας με αποκλειστικό θέμα – το ότι είναι όλα καθαρά τα δείγματα των συμπολιτών  μας , βγαίνει και με την ποιο πάνω ανακοίνωση μας κάνει και μαθήματα “ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ”

Το έγραψα και το ξαναγράφω ο πολιτικός πρέπει να έχει ικανότητες να προλαμβάνει και να κατευθύνει  όχι να ακολουθεί την κοινωνία ….

Ο νοών νοητο … !

Η Κασσάνδρα …!

Υ.Γ. Μακάρι να βγούμε ψεύτες έχουμε πληροφορία για  νέο περιστατικό –  έτσι λένε οι πληροφορίες μας –  κύριε δήμαρχε ξέρετε κάτι απ αυτού ως οφείλεται να ξέρετε  ;

Αν είναι αλήθεια ;