ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΓΕΦΥΡΑ : Η ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου ενισχύει το ΑΧΕΠΑ

Ένα ανθρώπινο πρόσωπο με σειρά δράσεων που σκοπό έχουν την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» καθώς και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης έχει αναλάβει η ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Μ.Α.Ε. τις δύσκολες ώρες της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά περιλαμβάνει 4 Μονάδες Αποστείρωσης Αέρα με υπεριώδη UVC και φωτοκαταλυτική οξείδωση τύπου Upper Room,  οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), χειρουργεία, ασηπτικούς θαλάμους και άλλους νοσοκομειακούς χώρους ενισχύοντας την προσπάθεια υποστήριξης ασθενών των οποίων η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο.
Επίσης, η εταιρεία ενίσχυσε την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης με την παροχή 330 Προστατευτικών Ενδυμάτων, ειδικών στολών για εξειδικευμένη προστασία.
Στο πλαίσιο της δωρεάς, ο  Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Μ.Α.Ε., Θεοχάρης Δημήτρης, δήλωσε: «Δίνουμε μια μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε δίπλα στην Πολιτεία. Ενισχύουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη δωρεά εξοπλισμού. Στηρίζουμε την ελληνική κοινωνία και τη χώρα».
«Η ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου, συνεχίζει τη στήριξή της στην ελληνική κοινωνία, και συμμετέχει με υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση της πρόκλησης που βιώνει η χώρα, ενισχύοντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται για την υγεία όλων μας. Μαζί θα βγούμε νικητές», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η δωρεά προς το ΑΧΕΠΑ περιλαμβάνει 4 Μονάδες

Αποστείρωσης Αέρα με υπεριώδη UVC και

φωτοκαταλυτική οξείδωση τύπου Upper Room.