Δ. Χαλκηδόνος ( αρθρο ) : Ο “θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας”

ΤΗΣ : ΣΤΕΛΛΑΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και γυαλιά ηλίου

Με μεγάλη προσοχή παρακολούθησα την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2022 και διαπίστωσα απλά ότι ο “θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας” !
🔻Ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα της διοίκησης μετά από ένα κύμα απαράδεκτων , προσωπικών και παραταξιακών διαμαχών. Απορώ πραγματικά αυτοί που το ψήφισαν , σκέφτονται μόνο το προσωπικό τους όφελος ?Είναι το τεχνικό πρόγραμμα “πολιτική αρένα” για να ξεπουλήσουμε ή να πουλήσουμε αυτά που θέλουμε η αυτά που δεν θέλουμε?Σκεφτόμαστε #δήθεν τον δημότη ,τον γονέα ,τον συνάνθρωπο αλλά τελικά σκεφτόμαστε μόνο τα #θέλω μας.
🔷Τι προσπαθεί να μας πείσει η Διοίκηση ?? Ότι σκέφτεται και πράττει με φαντασία? Βλέπει μπροστά ? Έχει σωστές προτεραιότητες ? Έρχεται  για να καταθέσει ένα τεχνικό πρόγραμμα που και #παιδιά_δημοτικού να το είχανε συντάξει ,θα τα είχαν καταφέρει καλύτερα .
🇪🇺 Βλέπεις η #φαντασία ορισμένων για την υλοποίηση ενός ευρωπαϊκού τεχνικού προγράμματος είναι πολύ περιορισμένη .
📍Η διοίκηση τελικά είχε γίνει πιο παλιό και από το παλιό που ειρωνικά #χλευάζει πάντα .Αναλώνεται σε #ειρωνικές εκφράσεις χωρίς να ασχολείται με την #ουσία και μονίμως χάνει το δάσος κοιτάζοντας μόνο το δέντρο .
📤Με αυτά και με εκείνα λοιπόν ,ψηφίστηκε το πιο φτωχό, κενό και χωρίς ουσία Τεχνικό Πρόγραμμα των τελευταίων ετών.
👬Αρκεί να τονίσω ότι για την #παιδεία το ποσό που θα διατεθεί είναι #ΜΟΝΟ 700.000 ευρώ . Τόσο κοστολογείτε τα παιδιά μας κε Δήμαρχε?? Με αυτό το ποσό θα φέρετε την ανάπτυξη στα σχολεία μας ?

👩‍👩‍👦‍👦Την ώρα που άλλοι Δήμοι έχουν ως #προτεραιότητα την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και της ευρύτερης σχολικής κοινότητας εσείς φτωχοποιείτε την παιδεία στον τόπο μας .Γιατί οι άλλοι Δήμοι πιστεύουν ότι τα #παιδιά_είναι_το_μέλλον και φροντίζουν για τις ανάλογες υποδομές.

🔻Και δεν μας ενδιαφέρει να μας πείτε όπως συνηθίζετε “οι άλλοι δεν τα έκαναν” .Τώρα είστε εσείς αυτοί που #θέλατε να μας #φέρετε το νέο . Δείξτε το λοιπόν ,τι περιμένετε??
#Απλά_μάλλον_δεν_μπορείτε !

 

Aπο το facebook : Stella Valsamaki Galanis