Φωτογραφίζουμε τα “Κακώς Κείμενα” : Ανοίγουν σήμερα δεκατέσσερις παιδικές χαρές στο δήμο Χαλκηδόνος !

Μετά απο χαρακτηριστική καθυστέρηση και μεγάλη κατακραυγή γονέων ανοίγουν σήμερα -σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου Χαλκηδόνος- 14 παιδικές χαρές 

✅Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Χαλκηδόνος και παραδίδονται σήμερα προς χρήση έπειτα από τους σχετικούς ελέγχους της Επιτροπής Καταλληλόλητας του Δήμου, προκειμένου να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον…”

Χαρακτηριστικά τα σχόλια παρακάτω : 

Asimenia T
Τρία χρόνια δεν έγινε τίποτα με τις παιδικές χαρές και ταλαιπωρούνται γονείς και παιδιά! Τώρα, ένα χρόνο πρίν τις εκλογές θα τα κάνετε όλα μαζεμένα για τους ψήφους. Ξαφνικά θα ξεφυτρώνουν παντού παιδικές χαρές!! Ελπίζουμε να μη καθόμαστε από έξω να τις κοιτάμε!!!! Και φυσικά να υπάρχει επαρκής φωτισμός το βράδυ ώστε να μη σκουντουφλάνε τα μικρά και τραυματίζονται (γιατί είναι και καλοκαίρι και δεν μαζευόμαστε νωρίς μέσα)

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Κωσταντίνα Χ

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τη Νέα Μεσημβρία με τη μόνη διαφορά ότι η πόρτα της οποίας συνεχίζει να είναι κλειδωμένη……….

Paulos S

Ντράπηκε και η ντροπή από αυτά που γράφετε!
Δυστυχώς δεν έχετε πλέον όρια ντροπής..
Οι παιδικές χαρές ήταν εκεί και θέλαν εδώ και 2,5 χρόνια πιστοποίηση και εσείς απλά δεν το γνωρίζατε, διότι δεν είχατε καν ασχοληθεί όπως και μετά υπόλοιπα θέματα του Δήμου που είναι σε εκκρεμότητα!
Κλείσατε για ένα ολόκληρο μήνα της παιδικές χαρές χωρίς να γίνει η παραμικρή παρέμβαση πέρα από κάτι βαψιματα και μικρό διορθώσεις που δεν απαιτούσαν το κλείσιμο και έρχεστε τώρα και τις παρουσιάζεται σαν έργο των ημερών σάς!
Απλά είστε για γέλια!

Ράνια Ρ Κ

Paulos Serasidis στην ανχιαλο κλαδεψανε όλα τα δέντρα στα πάρκα κ εκεί που κάνανε παιδική χαρά δίπλα στο σπίτι μου δε κλαδεψανε τίποτα χωριά που μου κλείσανε τις δύο εισόδους κ πήρα από πάνω σαν τον κλέφτες αλλά τα δημοτικά τέλη δίπλα αν ήμουν δημόσιο πρόσωπο ή Πακιστανός Όχι πορτουλα κ τζάμι θα με κάνανε, εύχομαι να μη γίνει ατύχημα διωτη ο πρόεδρος του τοπικού είπε ότι η δασαρχεία είπε δεν θέλουν κλάδεμα αποκλείεται να το είπε η δασαρχεία, δημητριος μπαρουτας

Alessandra M

Μάλλον ξεχάσατε να κάνετε της κάτω γέφυρας..και αυτή στν δήμο Χαλκηδόνας ανήκει!
Smaragda S
Θα περιμένουμε πολλά χρόνια νομίζω ακόμη… 😂

Η Κασσάνδρα … !