Τραγωδία ΤΕΜΠΗ : Ιστορική πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη – «Πλημμύρισαν»  δρόμοι  από την συμμέτοχή του κόσμου

Ιστορική πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη – «Πλημμύρισαν» οι δρόμοι της Αθήνας (Videos -Photos)

«Πλημμύρισε»  από χιλιάδες κόσμου που εξέφρασε την οργή του για το πολύνεκρο τροχαίο στα Τέμπη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα Σωματείων, Συνδικάτων και συλλογικοτήτων που έδωσαν ραντεβού «πλημμυρίζοντας» τους δρόμους, διαδηλώνοντας με αίτημα την ασφάλεια στις συγκοινωνίες.
Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας η αστυνομία επιστράτευσε δακρυγόνα και κρότου λάμψης , επί της Πανεπιστημίου, στη μεγαλειώδη πορεία.
Το κέντρο της πρωτεύουσας «βούλιαξε» από τη συγκλονιστική συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Εκτιμήσεις αναφέρουν πως επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών.
Το μεσημέρι της Τετάρτης οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να μπουν στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών και και κρότου λάμψης στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουν κόσμο που είχε βρει καταφύγιο στην Πρυτανεία η οποία βρίσκεται υπό κατάληψη.