Το ΒΗΜΑ… στον δημότη ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !

Αγαπητό vimathess-news.gr ,
Εχουμε φοβερά νεα. Ξεκατινιάσματα = Αγάπη για τον τόπο.
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ενός Δήμου στην αδικημένη πλευρά της πόλης συνοψίζουμε τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου συμμετέχοντα στην διαδικασία :
-Αν δεν έχεις βρίσει δημόσια έστω και μια φορά τον αρχηγό της παράταξης που θες να κατέβεις μαζί του, τότε δεν έχεις καμία πιθανότητα να συμμετέχεις στο ψηφοδέλτιο αυτού! Αν π χ δεν έχεις πει έστω και μια φορά «φίκο» τον υποψήφιο σου μπροστάρη Δήμαρχο δεν πας δυστυχώς πουθενά!
-Αν δεν έχεις κάνει 3-4 γυροβολιές από παράταξη σε παράταξη δεν θεωρείσαι επιτυχημένος υποψήφιος! Για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγείς πρέπει να μετέχεις σε 53 συναντήσεις διαφορετικών παρατάξεων, να φωτογραφηθείς 53 φορές κατηγορώντας κάθε φορά τους απέναντι και να το στείλεις σε 53 φίλους σου στο φέισμπουκ .
-Αν από την άλλη έχεις προσπαθήσει να ηγηθείς ψηφοδελτίου και δεν έχεις πάει έστω και μια φορά από τα εφημερεύοντα δεν έχεις καμία τύχη να αναγνωριστείς.  Και αν κατά λάθος έχεις μαζέψει τα καλύτερα νεαρά μυαλά του τόπου, τους μόνους ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη από θέσεις και υποσχέσεις και βρίσκονται δίπλα σου από αγανάκτηση για την κατάντια του Δήμου, τότε πρέπει παραμονές να τους κρεμάσεις!
 Γιατί τα μεγάλα συμφέροντα λένε να τους κρεμάσεις!  Και αν έχεις τελικά καταφέρεις να ηγηθείς ψηφοδελτίου καλό θα ήταν να παλέψεις 7-8 φορές να εκλεγείς γιατί την πρώτη δεν σε ξέραν, την δεύτερη σε μάθανε, την όγδοη τελικά θα μεταμορφωθείς σε χαιλαντερ-ο αθάνατος της εκλογικής διαδικασίας.
 Και από την άλλη αν είσαι ήδη Δήμαρχος στην πρώτη τετραετία πρέπει να είσαι απών γιατί απλά είσαι άπειρος και μαθαίνεις, τη δεύτερη όμως τα έχεις μάθει άψογα και ο Δήμος θα γίνει Μονακό! Και αν πάλι κατέχεις ήδη θέση για να επανεκλεγείς πρέπει φυσικά να αλλάξεις ψηφοδέλτιο, πρέπει φυσικά να έχεις κουβαλήσει καρέκλες στο πανηγύρι, πρέπει φυσικά να έχεις αλλάξει βρύση στην κυρά Καίτη, να έχεις καθαρίσει του κυρ Μπάμπη την αυλή και να έχεις κάνει και τρία προξενιά αν θες ξανά να επιτύχεις!
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η εκλογική διαδικασία στον Δήμο Χαλκηδόνος είναι λες και μετέχεις στο Survivor , στο master chef και στο GNTM ταυτόχρονα, γι’αυτό πάνω από όλα παιδιά πρέπει να έχετε φωτογένεια , γιατί χωρίς φωτογένεια στα πανηγύρια δεν πάτε πουθενά!
Κλάψτε ελεύθερα για την κατάντια του τόπου μας, την συνεχή υποβάθμιση του, για τους ανθρώπους που μας εκπροσωπούν, για τα αναξιοποίητα μυαλά του τόπου μας που κάθονται σπίτι τους ή διώκονται από τον δήμο μας ! Χειροκροτήστε τους εκλεγμένους πρώτη μούρη στα πανηγύρια και στους χορούς, γιατί πάνω από όλα ο Δήμος είναι μια ιλουστρασιόν συσκευασία με φαντεζί περιτύλιγμα και κορδελίτσα που αν πας να ανοίξεις το περιτύλιγμα ζέχνει μιζέρια, οπισθοδρόμηση και μούχλα!
Πολύ καλά τα καταφέραμε για ακόμη μια φορά, βάλτε τα γιορτινά σας και πάμε χαρούμενοι να ψηφίσουμε ! Σε λίγα χρόνια να είμαστε εδώ να ξαναλέμε τα ίδια για έναν Δήμο που αντί να πηγαίνει μπροστά βυθίζεται στην κατάντια!
2023 θα είχαμε και ιπτάμενα αυτοκίνητα...
Ευχαριστούμε που πραγματικά δίνεται το βήμα στο Δημότη.
 
Φ.Ν.Μ
we love N.Mesimvria