Το ΒΗΜΑ στον δημότη ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ 

Από : ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ  ( Stella Valsamaki Galanis ) Μην αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπετε .Μην σας τρομάζει αυτή η εικόνα . Είναι “ψευδαίσθηση ” . Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι έχουμε μια #Διοίκηση των “επιλεκτικών ” έργων . Είναι τα #έργα που γίνονται αλλά #ΔΕΝ_ΤΑ_ΒΛΕΠΕΤΕ
👥 Η εικόνες είναι απο το 3ο Δημοτικό Κουφαλίων ,δείχνουν την εγκατάλειψη της σχολικής μονάδας από τον Δήμο και την ζοφερή καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι, αλλά προτίστως οι μαθητές και οι μαθήτριες.
👀 Υγρασία και διάβρωση έχουν υποστεί τα ταβάνια καθώς επίσης οι “τρύπες” που διακρίνονται τρέχουν νερό στην αίθουσα ,όπου γίνεται μάθημα .Δίπλα μπορείς να διακρίνεις και τις λάμπες που αναπάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί το οποιδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα .
🗣Οχλήσεις πολλές προς την #Διοίκηση αλλά ενδιαφέρον μηδέν.
👂 Μετά την τόσο επιτυχημένη εργολαβία που #πρώτη_φορά έγινε στο Δήμο μας ,βλέπουμε να #πρωταγωνιστούν σοβαρά προβλήματα που έχουν αγνοηθεί .
👩‍🏫🧑‍Είναι απαράδεκτο το 2023 να συζητάμε για τα αυτονόητα, να μην αισθάνονται ασφαλείς οι μαθητές , οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς στα σχολεία.
🆘 Μετά την #σκάλα ,κανονίστε να φταίει το #ταβάνι!!

Για την μεταφορά : δημότης ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ