“Του ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ο γάμος” Θέλει η ….  να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει  !

Καλά εκεί στο Τοπικό Συμβούλιο στη Γέφυρα πάνε καλά?
Τόσος ντόρος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες γιατί πήγαν και ψήφισαν στη ζούλα και χωρίς καμιά ωφέλεια για το χωριό τους την παραχώρηση του κεντρικού δρόμου που ενώνει την Πάνω και την Κάτω Γέφυρα, σε μια επιχείρηση που τον ζήτησε για να ενώσει τα δυο της οικόπεδα σε ένα και να αυξήσει κατακόρυφα την αξία τους.
Ακούσαμε μάλιστα από πολλά στόματα να τους κατηγορούν ότι δημιούργησαν «ιδιαίτερες» και πολύ «φιλικές» σχέσεις με τον επιχειρηματία και γι΄αυτό αποφάσισαν να δοθεί ο δρόμος. Κι έρχονται τώρα και βγάζουν φόρα – παρτίδα τις άριστες σχέσεις τους με την επιχείρηση και ότι τους έδωσε για δυο μέρες το φορτωτή και καθάρισαν το χωριό τους?
Τι λέτε ρε παιδιά?
Και ο Δήμος που είχε την υποχρέωση να καθαρίσει – γιατί αυτόν πληρώνει ο δημότης_ που ήταν αυτές τις μέρες?
Εξαφανισμένος?
Άρα λοιπόν γι΄αυτό πανηγύριζε ο δήμαρχος ότι τα πήγε καλά με ένα χιόνι που έριξε?
Έτσι λοιπόν καθαρίστηκε η Γέφυρα?
Με το Τοπικό της Συμβούλιο να γίνεται κολαούζος μιας επιχείρησης?
Και πώς θα πείτε ρε παλικάρια αύριο όχι σε αυτόν τον επιχειρηματία εσείς οι τοπικοί σύμβουλοι, όταν θα σας ζητήσει πάλι να πάρει κανένα άλλο δρόμο?
“Αχ… Ανάθεμα στα βλίτα όποιος τα κάνει πίτα” έλεγαν οι παλιοί…
Τελικά είναι μεγάλο πράγμα για ένα άνθρωπο να μη χάσει την «έξωθεν καλή μαρτυρία» που λένε και οι γραμματιζούμενοι…
ΥΓ Για τους εργάτες που είπε μια επιχείρηση σε Πρόεδρο να της στέλνει για να δουλεύουν κανένα δίμηνο προκειμένου να του ξεπληρώσουν «υποχρεώσεις» και να παίρνει κι αυτός κανένα ψηφουλάκι, θα μιλήσουμε σύντομα με ονόματα και θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό.

Ζαν ο …  ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ !