Τοπικά ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Έργα στο δήμο από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”

Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκηδόνος»
(Αρ.Πρωτ. 23966 / 15-4-2020, ΑΔΑ: ΡΔ6Β46ΜΤΛ6-ΤΥΝ)
Ο Δήμος Χαλκηδόνος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκηδόνος» συνολικού προϋπολογισμού 673.810,39€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Χαλκηδόνoς.
Η Πράξη αποτελείται από τα εξής δύο υποέργα:
Υποέργο 1: «Διαμόρφωση γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου στον οικισμό Γέφυρας Δήμου Χαλκηδόνoς» προϋπολογισμού 299.897,07 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Υποέργο 2: «Κατασκευή τμήματος Αθλητικού πυρήνα Β στον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Χαλκηδόνoς» προϋπολογισμού 373.913,32 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Η ολοκλήρωση των δύο παραπάνω έργων, σε συνδυασμό με την υλοποίηση επιπλέον έργων αθλητικών εγκαταστάσεων, που δρομολογούνται, όπως της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Μεσημβρίας, του στεγάστρου στο γήπεδο Κουφαλίων, καθώς και πλήθους έργων συντήρησης και αναβάθμισης σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκηδόνος, καλύπτουν σχεδόν πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον έχει εξασφαλισθεί και η επιμήκυνση του χρόνου λειτουργίας (τουλάχιστον για τέσσερις μήνες) του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Ανάρτηση από το προφίλ του δημάρχου
Θα περιμένουμε την υλοποίηση των έργων με μεγάλη αγωνία …
δημότης ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 

Related Post
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Οι αποφάσεις τους συμβουλίου στην ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ Με 5 θέματα ημερησίας διάταξης έγινε η συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος Στην αρχή της συνεδρίασης παρουσιάστηκε Read more

Καλημέρα κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ : Προς τον δήμαρχο Χαλκηδόνος !

Μέσα στον κυκεώνα του κορονοιου που ζούμε άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να αντιμετωπίσουν οι αγρότες των Κουφαλίων στην περιοχή του Read more

ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Τα Καβακλιώτικα ( Μασλάτια – Μασάλια )

Το "ψαρέψαμε" απο τοπικό προφίλ Ο τίτλος Τα Καβακλιώτικα ( Μασλάτια - Μασάλια  ) είναι δικός μας   ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ Read more

Άρεσαν … τα πρωταπριλιάτικα αστεία στο “VIMA THESS” και στο “DELTA THESS”

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ Με δύο αναρτήσεις  στα κοινωνικά δίκτυα"VIMA THESS"  και " DELTA THESS"  τιμήσαμε και φέτος  τo έθιμο Read more