Τοπικά -ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Σε πλήρη ετοιμότητα όλα τα κτήρια των σχολείων ενόψει της έναρξης στις 7 Σεπτεμβρίου

Εν όψει της νέας χρονιάς  είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες,  – σύμφωνα με ενημέρωση από το περιβάλλον του δήμου Χαλκηδόνος –   σε πλήρη ετοιμότητα όλα τα κτήρια των σχολείων ενόψει της επικείμενης έναρξης της σχολικής περιόδου στις 7 Σεπτεμβρίου.
Όπως μάθαμε υπό το συντονισμό της αρμόδιας αντιδημαρχίας Παιδείας, πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια ώστε να είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα, το διάστημα αυτό γίνονται μικρής κλίμακας παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια προκειμένου να καλλωπιστούν και να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες που τυχόν σημειώθηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Παράλληλα, πρόκειται να γίνουν εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης σε όλα τα σχολικά κτίρια του δήμου, όπως προβλέπεται και στα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο της προστασίας από τον covid-19.
Τέλος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει εξασφαλιστεί η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία μέσω των ειδικών μαθητικών δρομολογίων.
Ζ.ν  ο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ  !