Σχολιάζοντας την ΤΟΠΙΚΗ … επικαιρότητα !

Τελικά η παλαιοκομματική τακτική καλά κρατεί. Τους τελευταίους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές οργασμός ασφαλτοστρώσεων και προσλήψεων στους περισσότερους δήμους. Προφανώς για να ακολουθείται χρόνια τώρα η ίδια τακτική βρίσκει ώτα ευήκοα.
Χρειάζεται να επικρατήσει μια νέα σύγχρονη αισθητική που θεσμικά θα ανατρέχει στο παραγόμενο έργο ολόκληρης της θητείας και θα το θέτει στην κρίση των δημοτών.
Με την πρακτική αυτή, υποτιμητική για την νοημοσύνη των δημοτών, γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η απραξία χρόνων και η προγραμματική ένδεια με γενικόλογες και ως επί το πλείστον ανέφικτες εξαγγελίες περί ευφυών πόλεων, ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων- ποδηλάτων, λεωφορείων χωρίς οδηγούς και ανάλογων πρακτικών που εφαρμόστηκαν σε κάποιες πόλεις και μόνο κακέκτυπα θυμίζουν.
Χρειάζεται λοιπόν μια σύγχρονη αισθητική και από τους διοικούντες και από τους διοικούμενους που θα εστιάζει στο παραχθέν έργο και στον ουσιαστικό μακρόπνοο σχεδιασμό.
Σε λίγο θα μας έρθει και ένα περιοδικό με ιλουστρασιόν χαρτί, γεμάτο με φωτογραφίες των έργων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Όλες οι φωτογραφίες θα είναι από αναπλάσεις, διορθώσεις, συντηρήσεις, καθαριότητες και σε γενικές γραμμές δουλειές που είναι υποχρεωμένος ο κάθε δήμαρχος να κάνει.
Και θα ζητά την επανεκλογή του γιατί ασχολήθηκε με τα αυτονόητα…

o Master…της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ