Σχολιάζοντας την ΠΟΛΙΤΙΚΗ … επικαιρότητα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ο λαός μίλησε και με την συμμετοχή του και με την αποχή του. Στις δημοκρατίες αποδεκτή πάντα η ετυμηγορία του, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Είναι όμως ιστορικά αποδεδειγμένο ότι πάμπολλες φορές μόνο θυμόσοφη δεν ήταν η κρίση του. Δυστυχώς έρχονται μέρες δύσκολες,τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα φθάσει η οικονομία στο σημείο που βρέθηκε το 2009 και ο λαός αποφάσισε να ξανά αναθέσει και να περιμένει λύση από τα δύο κόμματα που διαχρονικά κυβέρνησαν την χώρα και την έριξαν στα βράχια.
Ακούω ότι τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνώ με τον φίλο και σύντροφο Σταύρο ότι δεν τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Τιμώρησε τον Τσίπρα,ο αγώνας όλων δεν ήταν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αγώνας όλου του συστήματος ήταν εναντίον του Τσίπρα επιγραμματικά για τους εξής λόγους:
1. Χρεοκόπησε την χώρα και μας έβαλε στα μνημόνια.
2. Μείωσε 12 φορές τις συντάξεις .
3. Μείωσε κατά 25 τοίς εκατό το ΑΕΠ της χώρας.
4. Έδωσε 15 δις απευθείας αναθέσεις.
5. Κατάργησε την ασφαλιστική κάλυψη σε 2,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους.
6. Πούλησε την Μακεδονία και εκεί που όλος ο κόσμος τους αποκαλούσε Μακεδονία σκέτο τους ανάγκασε να αλλάξουν Σύνταγμα και γεωγραφικό προσδιορισμό. Υποσχέθηκε βέβαια ότι θα ασκήσει βέτο για την ευρωπαϊκή τους ένταξη,αποθεούμενος στην έκθεση Θεσσαλονίκης το 2019. Δεν το έκανε, δέχθηκε και τον πρωθυπουργό της ακατανόμαστης αποκαλώντας τον :” κύριε πρωθυπουργέ της Β.Μακεδονίας”.
6 . Δεν έφτιαξε επιτελικό κράτος που να αντιμετωπίζει με επιτυχία χιονοπτώσεις, πυρκαγιές και δεν φρόντισε για εκσυγχρονισμό σιδηροδρομικού δικτύου.
7. Δεν πήρε υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ ώστε να μπορεί να ελέγχει τους πάντες για να ασκεί αποτελεσματική διοίκηση.
8. Μετά την Μακεδονία πούλησε και το Αιγαίο,Turkaegean. Απλά αυτό δεν ενόχλησε και τόσο…
9.Διέσυρε την χώρα διεθνώς με αποτέλεσμα διεθνής τύπος, Ευρωπαϊκή Ένωση να ασχολούνται με την κατάσταση της χώρας σε θέματα ελευθερίας τύπου, δικαιοσύνης, δημοκρατικών θεσμών.
Για το προπατορικό αμάρτημα αθώος…..
O master… της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ