ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Μ Μητζαρίδης “Ο Δήμαρχος μου δίνει την εντύπωση πως παρακαλά να τελειώσει τη θητεία του για να ησυχάσει…”

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Το “VIMA thess NEWS” ξεκινάει έναν νέο κύκλο “μίνη” συνεντεύξεων για την τοπική αυτοδιοίκηση με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που την υπηρετούν… Πρώτος μας καλεσμένος ο κ Μηνάς Μητζαρίδης
Κύριε Μ. Μηντζαρίδη πριν αρχίσουμε την συνομιλία μας θα ήθελα ένα σύντομο βιογραφικό σας… 
-Γεννήθηκα μένω και εργάζομαι στα Κουφάλια θεσσαλονίκης.
Η οικογένειά μου αποτελείται από την σύζυγό μου Φασουλάκη Στεφανία, και τα δύο παιδιά μου, τον Δημοσθένη και την Ευα.
Είμαι πτυχιούχος Μαθηματικός του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές (DEA) στην Στατιστική, στο Παρίσι.
Είμαι αυτοδημιούργητος, επιχειρηματίας, και διευθύνω την εταιρία μου της πληροφορικής U Κουφαλίων.
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του Δ.Χαλκηδόνος από το 2014 έως σήμερα.
Είμαι στο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από το 2019 μέχρι σήμερα

Μετα το  “χου ιζ χου”  του σημερινού μας καλεσμένου ας περάσουμε στην κουβέντα μας να μάθουμε της απόψεις του για τον δήμο Χαλκηδόνος

κ. Μηνά Μηντζαρίδη, ποια είναι τα σημαντικότερα σημεία της κριτικής σας για τη δημοτική αρχή του κ. Αναγνωστόπουλου μέχρι σήμερα;
  • Η απάντηση βρίσκεται στους δρόμους, στις πλατείες, σε κάθε γωνιά και γειτονιά του Δήμου μας, και το καταλαβαίνουν οι δημότες μας, αφού δεν έχει βελτιωθεί ούτε κατ’ ελάχιστο η καθημερινότητά τους.
  • Ο δήμαρχος, αναποτελεσματικός, μοναχικός και απόμακρος, σαν να ζεί σε μια γυάλα, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών του.

  • Τίποτε δεν έχει αλλάξει εδώ και 3 χρόνια. Ήρθε για να κάνει έργο, και κατά δήλωσή του εκτελεί μόλις το 15% του στόχου του. Χωρίς οργάνωση, όσα έρθουν και όσα πάνε, με Αντιδημάρχους άφωνους στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς στοχοθεσία, χωρίς πρωτοβουλίες, κρυμμένοι πίσω από το μικρό μπόι του εργοδότη τους.


κ. Μηνά Μηντζαρίδη, κάτι επίκαιρο, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο Δήμαρχος στο προσωπικό του FaceBook, όπου αναδημοσιεύει άρθρο της voria.gr, που τον εμφανίζει αδιαφιλονίκητο φαβορί για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τι έχετε να πείτε;
  • Ο δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος, πρέπει να βρίσκεται σε πανικό, όταν αναγκάζεται ο ίδιος να αναδημοσιεύει τέτοιες απόψεις και μελλοντολογίες και μάλιστα από το προσωπικό του facebook..
  • Λίγη σοβαρότητα.

κ. Μηνά Μηντζαρίδη, είστε ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία της παράταξή σας, σαν παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια, τις Οικονομικές επιτροπές και την ΔΕΥΑΧ;
  • Η παράταξή μας των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είχε κατά γενική ομολογία την πληρέστερη παρουσία, με τοποθετήσεις σε μια σειρά από θέματα που έχει αναδείξει, και έχει επικοινωνήσει στους δημότες μας, τόσο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στο κανάλι μας στο YouTube.
  • Τον δύσκολο καιρό της πανδημίας και των κλειστών συνεδριάσεων, αλλά και των τηλεδιασκέψεων στην συνέχεια, ήμασταν οι πλέον ΕΝΕΡΓΟΙ για να πληροφορήσουμε τους δημότες μας, τόσο για τις δικές μας θέσεις όσο και στο τι συμβαίνει στα Δημοτικά Συμβούλια.

  • Πάνω από 200 videos έχουμε αναρτήσει με τοποθετήσεις μας σε θέματα όπως Αντιπλημμυρικά, Απευθείας αναθέσεις Δημάρχου, Επιτροπή Διαφάνειας, Απαλλαγή Δημοτικών Τελών, Αυξήσεις στα τιμολόγια Νερού, ΚΕΚ, Ασφαλτοστρώσεις, Παιδικές Χαρές, συντηρήσεις σχολικών κτηρίων, ενεργειακές κοινότητες και ενεργειακή δημοκρατία, απορρίμματα, ανακύκλωση, οδοφωτισμός LED, ασφάλεια δημοτών, εργασιακά, θέματα δημοκρατίας, και τόσα άλλα.

Τι είναι οι “ενεργοί δημότες Χαλκηδόνος”
Είμαστε μια ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – δημοτική παράταξη που φιλοδοξεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές, να οδηγήσει τον Δήμο Χαλκηδόνος, σε τροχιά ισόρροπης ανάπτυξης των Δημοτικών του διαμερισμάτων, με κοινωνικό πρόσωπο, διαφάνεια, και δικαιοσύνη.

Με την νέα γενιά και την γυναίκα στην πρώτη γραμμή, με την εμπειρία και την γνώση των παλιών, πιστεύοντας σε ένα πραγματικά ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ & ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ  αυτοδιοικητικό σχήμα, όπου θα συνδιαμορφώσουμε σε ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, τις προγραμματικές μας συγκλίσεις με όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις, φωνάζοντας για μια ακόμη φορά “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”.

Λέμε ΟΧΙ στο Δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης.

Προτάσσουμε το ΕΜΕΙΣ στην θέση του ΕΓΩ.

Αυτά μας είπε ο καλεσμένος μας τον οποίον και ευχαριστούμε που μοιράστηκε μαζί μας της απόψεις τόσο του ιδίου οσο και της παράταξης που ηγείται στον δήμο Χαλκηδόνος 

Χ.Θ.