Στο “καρφί”… ( με τον ) ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Πολλά «εσωτερικά» παράπονα ακούγονται για τη στάση που κρατάει ο κ. Αναγνωστόπουλος στο κομματικό πεδίο. Η επιλογή του να βγαίνει και να προλογίζει ομιλίες βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ενόχλησε στελέχη της διοίκησής του που είναι σε άλλη κομματική γραμμή.
Δυσαρεστήθηκαν γιατί βλέπουν ότι στήριξαν ένα πρόσωπο που βγαίνει ανοιχτά και δείχνει ότι δεν σεβάστηκε πως για να βγει δήμαρχος στηρίχτηκε υπερκομματικά. Κατά τη γνώμη μας όμως ο σημερινός δήμαρχος έχει καταλάβει ότι η μόνη ελπίδα του είναι να παίξει το κομματικό χαρτί. Μήπως και κατορθώσει να κάνει συνδυασμό μέσω του κόμματος.
Έγκυρες πληροφορίες της  στήλης και του υπογράφοντα αναφέρουν ότι :  η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει χρίσματα στους μικρούς δήμους (μεταξύ αυτών και ο δήμος Χαλκηδόνος)
Ενώ μέσα  από τα Κουφάλια υπάρχει σοβαρό  κομματικό στέλεχος που ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την δημαρχία .
Το στέλεχος αυτό έχει  υψηλές προσβάσεις  στην κομματική μηχανή της οδού Πειραιώς,  ενώ  ο Αναγνωστόπουλος δεν είχε καμία κομματική γνωριμία εκτός από τις τυπικές και αυτό επειδή έγινε δήμαρχος  και  τίποτε άλλο  … Τώρα προσπαθεί με “γραφικότητες” να περάσει στον κόσμο ότι εχει κομματικά στηρίγματα …
Ποιος  ;  αυτός που τέσσερα χρόνια τώρα δεν πήγε ούτε μία φορά σε ενα υπουργείο για να διεκδικήσει  για τον δήμο  Χαλκηδόνος προγράμματα όπως  κάνουν ολοι οι δήμαρχοι της Ελλάδος  …
Αξίζει να σημειωθεί ότι : Εδώ και 4 χρονια είναι  ίσως   ο μοναδικος δήμος στη χώρα  που δεν τον επισκέφθηκε κανένας  υπουργός  εκτος από τους κ.κ Βορίδη και Γωργιάδη αλλά και αυτή είχαν στην “ατζέντα ” τους την ΜΕΒΓΑΛ και όχι τον δήμο Χαλκηδόνος …!
Πολλά κομματικά στελέχη που τα απαξίωσε και συγκρούστηκε μαζί τους, τον περιμένουν στη γωνία, του έχουν γυρίσει την πλάτη και έχουν ήδη στείλει τα μηνύματά τους στο κόμμα. Οι πληροφορίες μας είναι ότι τον θεωρούν πολιτικά αδύναμο και λίγο …  και ότι συνεργάστηκε με πρόσωπα που έχουν απασχολήσει αρνητικά την κοινωνία.
Όπως και να το δούμε  τα μαντάτα δεν είναι καλά για αυτόν…