Στο δρόμο… πρός την ΔΗΜΑΡΧΙΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ / Απο την ομάδα πολιτών Δήμου Χαλκηδόνος

Από τον δημότη Χαλκηδόνος και δημοτικό σύμβουλο κ. Α. Στεργιάδη πήραμε και δημοσιεύουμε την ποιο κάτω επιστολή υποστήριξης στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Χαλκηδόνος Γιάννη Παπαμιχαήλ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ :
“Παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε την ανακοίνωση στήριξης της ομάδας πολιτών Δήμου Χαλκηδόνος.
Εμείς για τον τόπο μας
 
   Κίνημα πολιτών του Δήμου Χαλκηδόνος, προερχόμενο από όλα τα επί μέρους τοπικά διαμερίσματα και ενεργό τα τελευταία δυο χρόνια, προτείνει και στηρίζει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ως υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Χαλκηδόνος .
   Η αδιέξοδη απραξία της έως τώρα διοίκησης όπως και η αδιάλλακτη εμμονή συγκεκριμένων προσώπων που για χρόνια ταλαιπωρούν την πολιτική ζωή του τόπου και μας ωθούν στην στασιμότητα, μας ευαισθητοποιούν και μας ωθούν να δράσουμε άμεσα νιώθοντας βαθύτατη υποχρέωση προς τους συνδημότες μας.
   Μετά από μακρές συζητήσεις, στο πρόσωπο του Γιάννη Παπαμιχαήλ διακρίναμε όλα αυτά τα πολιτικά  και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε ένα σύγχρονο δήμαρχο με αξίες και ικανότητες.
   Νέος, με πανεπιστημιακές γνώσεις και εμπειρία πάνω στην διοίκηση του Δήμου μας, προικισμένος με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ανθρώπινο και διαλλακτικό σε συγκλήσεις, ώστε τελικά να καταφέρει και να επιτευχθεί μια ισχυρή πλειοψηφία με σύμπραξη και πολιτική προσέγγιση και άλλων αντάξιων πολιτικών ομάδων και παρατάξεων.
Συντασσόμαστε στο πλευρό του Γιάννη και ΜΑΖΙ θα φέρουμε την αλλαγή που επιτάσσει η κοινωνία.
Εμείς για τον τόπο μας!”