ΣΠΟΡ : Στη σέντρα πάλι οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και για αυτές των τοπικών πρωταθλημάτων

Στη σέντρα πάλι οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και για αυτές των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς η Ομοσπονδία και η συντριπτική πλειοψηφία των ενώσεων επαναρχίζουν τις δραστηριότητές τους.
Μετά τις αποφάσεις πανικού της προηγούμενης εβδομάδας για αναστολή των διοργανώσεων οι περισσότερες ενώσεις είδαν ότι δεν είχε κανένα νόημα η αναβολή των αγώνων. Μάλιστα δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι θα έλυναν.
Σε πολλές ενώσεις οι αγώνες θα γίνουν σε εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτη) καθώς πιέζει και ο χρόνος αφού μέχρι τα μέσα Απριλίου (2022) θα πρέπει να δηλώσουν τους πρωταθλητές τους στην ΕΠΟ για να ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
Όσες ενώσεις επιμένουν στο αυτοσχέδιο lockdown και μετά τις 22/1 θα έρθουν αντιμέτωπες με δύσκολες καταστάσεις καθώς οι ομάδες τους θα έχουν πολλές εβδομάδες επίσημης αγωνιστικής απραξίας (και λόγω των εορτών που προηγήθηκαν) και φυσικά θα…τρέχουν.
Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι οι ομάδες των ενώσεων που συνεχίζουν την αγωνιστική απραξία, οργανώνουν φιλικούς αγώνες (λογικότατο), με αποτέλεσμα οι αποφάσεις των αυτοσχέδιων lockdown να αποτελούν μια τρύπα στο νερό.