ΣΠΟΡ : Ο Ιωνικός σηκώνει για πρώτη φορά το κύπελλο της ΕΠΣΜ

Στιγμές μοναδικής συγκίνησης έζησαν οι φίλαθλοι του Ιωνικού, που είδαν την ομάδα τους να σηκώνει για πρώτη φορά το κύπελλο στο Καυτατζόγλειο στάδιο!
Την νίκη πανηγύρισαν μαζί με την ομάδα και τους φιλάθλους, ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης και η προεδρος του Τοπικού συμβουλιου Διαβατών Πωλινα Τσιντου.
«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε την ομάδα του Ιωνικού που σήμερα κατάφερε το ακατόρθωτο, σήκωσε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του, το κύπελλο της ΕΠΣΜ!
Η ομάδα του Ιωνικού οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση, με συνεχή δουλειά και τεράστια προσπάθεια, κατάφεραν να μας γεμίσουν με υπερηφάνεια φέρνοντας το κύπελλο στον τόπο μας.
Σας ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να μας προσφέρετε μεγάλες νίκες, να μας γεμίζετε με χαρά και συγκίνηση!
Εμείς ως διοίκηση του δημου Δελτα θα συνεχίσουμε να είμαστε το πλευρό των άξιων αθλητών και διοικήσεων όλων των ομάδων της περιοχής μας και να τους στηρίζουμε» τόνισε ο Δημαρχος Γιαννης Ιωαννιδης
Από την πλευρά του ο Αντιδημαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης τόνισε: « Οι επιτυχίες στον τομέα του αθλητισμού στον δήμο μας διαδέχονται η μια την άλλη ανοίγοντας σπουδαίους δρόμους για τους νέους μας! Οι τίτλοι αν και δεν είναι αυτοσκοπός, μας γεμίζουν περηφάνεια, ευθύνη και μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον αθλητικό κόσμο του Δημου Δελτα που μας ανταμείβει με την πρόοδο του»!
«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Ιωνιας που μας στηρίζει. Η νίκη αυτή είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μας, που συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη δύναμη. Ευχαριστούμε και την διοίκηση του δήμου Δελτα που στέκεται στο πλευρό μας στηρίζοντας μας!» τόνισε ο πρόεδρος Γιωργος Πασπαλας