ΣΠΟΡ Νάουσα : “Εφυγε” από τη ζωή ο Σπύρος Σιούγγαρης, σε ηλικία 70 ετών

Πένθος για τη Νάουσα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς “εφυγε” από τη ζωή ο Σπύρος Σιούγγαρης, σε ηλικία 70 ετών
Ο εκλιπών διετέλεσε παράγοντας της Νάουσας τη χρυσή εποχή της ομάδας τη δεκαετία του ’90 , ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ημαθίας στα νιάτα του. Μετά το τέλος της παραγοντικής του πορείας  στη Νάουσα, υπήρξε ατζέντης πολλών γνωστών Ελλήνων ποδοσφαιριστών και πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές.
Για πολλά χρόνια η «βάση» του ήταν η Θεσσαλονίκη και η περιοχή της Καλαμαριάς. Τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκε και ζούσε στη γενέτειρά του, τη Νάουσα, ενώ αντιμετώπιζε και καρδιολογικά προβλήματα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νάουσας.

Αντίο φιλε …. !

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Την χρονιά που η Νάουσα αγωνιζότανε για πρώτη φορά στην Α Εθνική ο υπογράφων είχε της διαφημίσεις στο γήπεδο της Νάουσας

Κάποια στιγμή σε ένα παιχνίδι την ώρα που παιζόταν ο αγώνας – με την ΑΕΚ θυμάμαι του Ντούσαν Μπάγεβιτς- κτυπάει το τηλέφωνο …

Όταν το σήκωσα ακούω μια φωνή να μου λέει «Φιλαράκο είμαι ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ και σε παρακαλώ μπορείς να μου φωνάξεις τον Σπύρο τον Σιουγαρη στο τηλέφωνο … αλλά να μη καταλάβει κανένας τίποτε !!!

Όταν θα αναλάμβανε τον Ολυμπιακό ο Κωσκοτας μου λέει μια μέρα – κάθε μέρα πίναμε μαζί τον πρωινό καφέ- «Πάμε να μιλήσουμε τον Κυριακίδη γιατί θα είναι ο Γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού με τον Κοσκοτά να έχουμε προσβάσεις ….

Αυτά από τα πολλά αθλητικά …και όχι μόνο περιστατικά που έζησα με τον φίλο μου τον Σπύρο

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ …