ΣΠΟΡ : Κυπελλούχοι στις ΕΠΣ όλης της χώρας έπειτα από κλήρωση

Κυπελλούχο με… κλήρωση θα έχουμε στις ΕΠΣ που δεν έχει ολοκληρωθεί αγωνιστικά η διοργάνωση. Σύμφωνα με την ενημέρωση που απέστειλε η ΕΠΟ προς τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανά την επικράτεια, στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, αυτό θα συμβεί μέσω κλήρωσης, στην οποία θα συμμετέχουν οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση του θεσμού.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
“Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.
Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων”.