ΣΠΟΡ : Η πρώτη διοίκηση της Δόξας Άδενδρου ( ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ )

Στο πρώτο έγγραφο  η πρώτη διοίκηση της Δόξας Άδενδρου, από το αρχείο της ΕΠΣΜ. Στον πρώτο επίσημο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, στις 20/10/’19, τιμήθηκαν οι κ.κ.: Βασίλης Ψυχλούδης, Κώστας Μπαξεβάνης και Αργύρης Χαρινάς, οι οποίοι συμμετείχαν σ’ αυτήν.

ΤΟΥ : ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΛΑΜΙΔΑ

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ:  ( ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ )
Έγραψα χθες, ότι η Δόξα Άδενδρου (στις 2-11-1952, κατατέθηκε το καταστατικό της) αναγνωρίστηκε επίσημα στις 24 Ιουνίου 1953, με την υπ’ αριθμόν: 1779 απόφαση του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
Για να πάρει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ όμως, έπρεπε να αναγνωριστεί επίσημα και από την ΕΠΟ. Αυτό έγινε στις 24 Ιουλίου 1961, όπως φαίνεται και στο έγγραφο δεξιά, που έστειλε η ΕΠΟ στην ΕΠΣΜ, γνωστοποιώντας το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, με το υπ’ αριθμόν 25/24-7-’61 απόσπασμα από το πρακτικό της.
Έτσι λοιπόν από την ημέρα εκείνη και με Αριθμό Μητρώου ΕΠΟ 917, η Δόξα έγινε και επίσημα μέλος της, ενώ αμέσως μετά αναγνωρίστηκε και από την ΕΠΣΜ, με Αριθμό Μητρώου 51. Η διοίκηση που έκανε αυτές τις ενέργειες, προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣΜ, εκλέχθηκε στις 20 Ιουνίου 1961 και ο πρώτος πρόεδρος της Δόξας ήταν ο Μιχάλης Λιάκος (θα κάνω ειδική αναφορά γι’ αυτόν) ο οποίος αν και δεν ήταν απ’ το Άδενδρο, αλλά από το Πισοδέρι της Φλώρινας, πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του χωριού μας.
Στο έγγραφο που παραθέτω αριστερά, φαίνεται η σύνθεση του πρώτου 11μελούς συμβουλίου της. Παράλληλα είναι και δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της περιόδου 1961-’62 που θα ακολουθούσε και το οποίο ήταν το ΠΡΩΤΟ που πήρε μέρος η Δόξα. Γι’ αυτό το πρωτάθλημα και για τον ΠΡΩΤΟ επίσημο αγώνα της, θα γράψω αύριο…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.