ΣΙΝΔΟΣ : Σήμερα εργασίες συντήρησης στην Ενωτική Οδό Σίνδου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν, σήμερα, Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στην Ενωτική Οδό Σίνδου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
· Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου προς Χαλάστρα έως τον ισόπεδο κόμβο προς τη βιομηχανική περιοχή Σίνδου, με κατεύθυνση προς ΒΙΠΕ Σίνδου και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ΒΙΠΕ Σίνδου.
· Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου προς τη βιομηχανική περιοχή Σίνδου έως και τον ισόπεδο κόμβο προς Χαλάστρα, με κατεύθυνση προς ΠΑΘΕ και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.