ΣΙΝΔΟΣ : Εθελοντική αιμοδοσία απο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προχωρά σε εθελοντική αιμοδοσία

‘Ενα διαφορετικό μάθημα ζωής ετοιμάζεται να στείλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σίνδου, ο οποίος σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Δέλτα, οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία και καλεί τους γονείς των παιδιών να συμμετέχουν.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την έμπρακτη ένδειξη υπέρτατης αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, αφού ένας εθελοντής αιμοδότης, σε κάθε αιμοδοσία μπορεί να σώσει μέχρι και 3 ζωές. Tο αίμα ενός αιμοδότη κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, γι αυτό και η ζήτησή είναι καθημερινή, για τις ανάγκες των πολυμεταγγιζόμενων ογκολογικών ασθενών, τους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, θαλασσαιμία ή καρκίνο, τροχαία ατυχήματα, χειρουργεία κλπ.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Σίνδου από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Παρακαλούνται οι γονείς να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και να στηρίξουν την προσπάθεια δηλώνοντας συμμετοχή και κλείνοντας ραντεβού στα τηλέφωνα: 6973793469 & 2310796868 ή στέλνοντας email στη διεύθυνση: syllogosgoneon2dimsindou@gmail.com
Παράλληλα στο χώρο θα γίνεται ενημέρωση και λήψη δείγματος σιέλου για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.