Σεμνά & Ταπεινά : “Εργα” και “ημέρες” Σ. Αναγνωστόπουλου στη δημαρχία ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !

Την “κατακραυγή” του δημότη Χαλκηδόνος στα για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή Χαλκηδόνος και ο δήμαρχος Σταυρος Αναγνωστόπουλος
Χαρακτηριστικά τα παρακάτω σχόλια στασυνδημοτών μας.. για τα “προεκλογικά’ εργα με τις ασφαλτοστρώσεις…
που εξήγγειλε ο δήμαρχος  !!!
Κωσταντίνα Χλιαρά
Ποιον ακριβώς κοροϊδεύετε;;;;σας ΠΡΟΚΑΛΩ ας έρθει ένας είτε ο δήμαρχος είτε αντιδήμαρχος να μας δείξει την κατάντια του χωριού που μετά και τη σημερινή βροχή θα πρέπει να βάλουμε κόκκινη λωρίδα στους 12 από τους 10 δρόμους του χωριού,θα έπρεπε να ντρέπεστε!!!
Anastasia Xand
Πιστοί αλλά για ποια; η δηλώσεις για τους υπονόμους του Αγίου Αθανασίου ξεχάστηκαν; απαντήσεις περιμένουν οι κατοικοι
Maria Ismailidou
Ενώ στα Κουφάλια στην επέκταση η ασφαλτόστρωση είναι τέλεια!!!έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας από τις μισοδουλειες…Για ένα σταυροδρόμι άσφαλτος,για το επόμενο χαλίκι,για το επόμενο χωματόδρομος…στις ενώσεις χαντάκια 20 πόντων…Κάντε και καμμία ολοκληρωμένη δουλειά μωρέ!!Μόνο παινεύεστε! Πού είστε να δείτε τα χάλια σας!! Βγαίνετε καθόλου από το γραφείο σας φοβαστε αυτά που θα αντικρίσετε;;;Μας έχετε ρημάξει πια!!!
Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης
Πολύ άστοχη ανάρτηση να προβάλλεις μισοτελειωμένα έργα οδοποιίας και στην μέση ραγδαίας βροχόπτωσης…την στιγμή μάλιστα που χαλίκι έπεσε πριν από ένα μήνα ακριβώς και έχει “ξεπλυθεί” τουλάχιστον η μισή ποσότητα….
Μαρία Κουκλά
Στο αδενδρο θέλουμε πλέον καρα …
Paulos Serasidis
Δεν έχετε βαρεθεί να δημοσιεύεται μισό τελειωμένα πράγματα;;Δεν έχετε βαρεθεί να προκαλείται το γέλιο των εξοργισμενων δημοτών;;Το δέντρο στο δημαρχείο της Χαλκηδόνας που είναι έτοιμο να πέσει πάνω στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή κάποιου διερχόμενου δεν σας νοιάζει;
Ο…  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ