ΠΥΛΑΙΑ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ : Ενημερωτικές εξορμήσεις από τον Ερυθρό Σταυρό

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές εξορμήσεις για θέματα πρόληψης της υγείας στην Εξοχή, το Φίλυρο, το Ασβεστοχώρι, το Χορτιάτη, το Πανόραμα και την Πυλαία.
Με αφορμή την 7η Απριλίου, που έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και για την οποία το φετινό σύνθημα του Παγκοσμίου Οργανισμού είναι «My Health – My Right», δηλαδή «Η υγεία μου, δικαίωμά μου», το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεργάζεται με τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας η Κινητή Ομάδα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης θα επισκεφτεί όλες τις κοινότητες του δήμου για να ενημερώσει τους πολίτες σε βασικά ζητήματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, όπως είναι η στοματική υγιεινή και η υπέρταση, επισημαίνοντας ότι η πρόληψη σώζει ζωές.
Αναλυτικά η παρουσία της Κινητής Ομάδας Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ε.Ε.Σ. στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη προγραμματίζεται ως ακολούθως:
· Τη Δευτέρα 15 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι στην Εξοχή, μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα.
· Την Τρίτη 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι στο Φίλυρο, στην πλατεία.
· Την Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, στο Ασβεστοχώρι, στο πάρκο έναντι του δημοτικού καταστήματος.
· Την Πέμπτη 18 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι στο Χορτιάτη, στη στροφή για το γήπεδο, μπροστά στο νηπιαγωγείο.
· Την Παρασκευή 19 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, στο Πανόραμα, στην πλατεία μπροστά από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
· Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, στην Πυλαία, στον εξωτερικό χώρο του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου.