ΠΥΛΑΙΑ- ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ : Με βιολί και σαξόφωνο θα απολαύσουν την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου

Με βιολί και σαξόφωνο θα απολαύσουν την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 8μ.μ. μέχρι τις 9μ.μ. στην είσοδο του Δημοτικού μας κολυμβητηρίου και του Σινέ Πανόραμα ο Πέτρος Βαρζάκος με το σαξόφωνό του και η Κατερίνα Παπαδοπούλου με το βιολί της θα μας μαγέψουν. Η συνέχεια θα δοθεί στο Σινέ Πυλαία στις 10.15μ.μ.
«Υποδεχόμαστε την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου ακούγοντας τους μελωδικούς ήχους του σαξόφωνου και του βιολιού δικών μας ανθρώπων. Ο Ελληνικός Αύγουστος και η Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι μοναδικά», δήλωσε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.
«Σε λίγες ώρες, το υπέρλαμπρο “Φεγγάρι του Οξύρρυγχου” κάνει την εμφάνιση του στον καλοκαιρινό μας ουρανό. Σας προσκαλούμε να το απολαύσουμε παρέα με μουσικά happenings, που ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, στο Δημοτικό μας Κολυμβητήριο, το “Σινέ Πανόραμα” και το “Σινέ Πυλαία”», δήλωσε η Βίκυ Κανέλλου, πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ.
error: Content is protected !!