ΠΥΛΑΙΑ : Θρασύτατοι ληστές ξυλοκόπησαν σκύλο, και «μπούκαραν» σε σπίτι…

Σε μία πρωτοφανή καταγγελία προέβη γυναίκα, κάτοικος Πυλαίας, η οποία ανέφερε προσπάθεια διάρρηξης του σπιτιού της από δύο άτομα, τα οποία μάλιστα βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με το ανήλικο παιδί της, ενώ ξυλοκόπησαν και τον σκύλο της και στη συνέχεια διαφεύγοντας λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα. 
Αναλυτικά η καταγγελία:
Σήμερα το πρωί εισέβαλαν στο σπίτι μου αυτοί οι δυο, με σκύλο μέσα στην αυλή, που το χτυπούσαν ασταμάτητα και το παιδί μου να κοιμάται μέσα στο σπίτι…
Με θράσος χτύπησαν τη πόρτα… Και στο τέλος με κατσαβίδι άνοιξαν το παράθυρο και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με το παιδί μου… Απομακρυνθήκαν από την οδό Λαχανά στο παράδρομο του περιφερειακού όπου είχαν ένα σιέλ ή γκρι opel astra… Πέρασαν στο παράδρομο του ιδιωτικού ΚΤΕΟ και εκεί πήραν από μια κυρία τη τσάντα της με μεγάλο χρηματικό ποσό. Η κυρία τους αναγνώρισε από αυτές τις φωτογραφίες… Όλα αυτά σε διάρκεια 9 λεπτών….. Δε ξέρω τι να πρωτοπώ… Ευχαριστούμε παρόλα αυτά το Α. Τ. ΠΥΛΑΙΑΣ… Όποιος δει τους αλήτες ή κάποιο αντίστοιχο αυτοκίνητο παρακαλούμε να έχουμε το νου μας.