Πυλαία-Χορτιάτη : Νεαροί προσπάθησαν να ανοίξουν χρηματοκιβώτιο

Δικογραφίες σε βάρος τριών νεαρών, δυο αντρών και μίας γυναίκας σχηματίσθηκε από την Αστυνομία. Οι δράστες αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους αρχικά αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν χρηματοκιβώτιο από εμπορικό κατάστημα στην περιοχή του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, στην ως άνω περιοχή, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν προϊόντα και προσωπικά αντικείμενα του υπαλλήλου.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα εντός εμπορικών καταστημάτων, σχηματίζοντας δικογραφίες σε βάρος 4 συνολικά ατόμων.
Από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονης αλλοδαπής, η οποία μαζί με συνεργό της, από τέλη Οκτωβρίου του 2019 έως αρχές Μαρτίου του 2020, προέβησαν σε έξι κλοπές πορτοφολιών από ηλικιωμένα κυρίως άτομα εντός εμπορικών καταστημάτων στις περιοχές Πυλαίας και Θέρμης.
Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.