Πυλαίας – Χορτιάτη: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις επιχειρήσεων για την απαλλαγή των δημοτικών τελών

Ένα ακόμη «ηλεκτρονικό» εργαλείο έθεσε στην υπηρεσία των πολιτών ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη.
Επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μπορούν να υποβάλλουν ψηφιακά αίτηση για την απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, σύμφωνα και με την υπ’ αρ 129/30.03.2020 ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή, ολοκληρώνεται με λίγα μόλις κλίκ και χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του πολίτη.
Με την είσοδο στη σελίδα του δήμου (www.pilea-hortiatis.gr) οι δικαιούχοι μπορούν να μπούν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή της αίτησης επιλέγοντας την δημοτική ενότητα που εδρεύει η επιχείρησή τους (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης).
Για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες απαιτείται η εγγραφή του νόμιμου εκπρόσωπου της επιχείρησης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δήμου (https://mycityservices.pilea-hortiatis.gr).
Η ταυτοποίησή του μπορεί να γίνει με την αποστολή της σκαναρισμένης ταυτότητας ή διαβατηρίου, που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του, στην ηλεκτρονική διεύθυνση identify@pilea-hortiatis.gr.
Περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313301081, 2313301082, 2313301085, 2313301080 και στο email mycityservices@pilea-hortiatis.gr.
Related Post
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Επιστολή  – Σχόλιο για την αντίδραση του δήμου … Χαλκηδόνος !

Εδώ και δύο μέρες οι τοπικές κοινωνίες στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Αθανασίου έχουν αναστατωθεί από τις έντονες πληροφορίες Read more

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Απάντηση στο «Ανύπαρκτο Γραφείο Τύπου» του δήμου Χαλκηδόνος  –  Όταν η ανυπαρξία γίνεται επικίνδυνη …  !

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει στο Δήμο Χαλκηδόνος, Read more

Δήμος Χαλκηδόνος : Ελεγχόμενοι από τον ΕΟΔΥ βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις … !

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ (Αποκλειστικό) Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας  και  τον Read more

Τοπικά ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020” στην Δ.Κ. Πενταλόφου με Θέατρο Σκιών και λαϊκή μουσική

"Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020" στην Δ.Κ. Πενταλόφου με Θέατρο Σκιών και λαϊκή μουσική Αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Read more