Πρώτη επίσκεψη Τζέκου στο δημαρχείο Θερμαϊκού

Την πρώτη του επίσκεψη στο δημαρχείο του δήμου Θερμαϊκού πραγματοποίησε σήμερα ο νέος δήμαρχος, Θεόδωρος Τζέκος, όπου συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή.
Ο Θεόδωρος Τζέκος ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Γιώργο Τσαμασλή για την πορεία των έργων του δήμου την καθημερινή δραστηριότητα των δημοτικών υπηρεσιών, καθώς και για τα επιμέρους ζητήματα όλων των περιοχών του δήμου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί, αφού στόχος του Θεόδωρου Τζέκου είναι η διαδοχή στη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού να πραγματοποιηθεί ομαλά και να οδηγήσει σε ουσιαστική αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών με άμεσες και χειροπιαστές πρωτοβουλίες.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Τζέκος, δήλωσε τα εξής: «ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Τσαμασλή για την άμεση και ειλικρινή διάθεση του να επισκεφτώ το Δημαρχείο και να τον συναντήσω. Είναι προτεραιότητα μας ο δημότης και στο πλαίσιο αυτό πιστεύω ακράδαντα πως σε έναν σύγχρονο δήμο οι διοικήσεις απαιτείται να έχουν συνέχεια και συνέπεια. Όλοι μας είμαστε συντεταγμένοι στην ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών μας και στην πρόοδο του τόπου. Η ομάδα με την οποία θα διοικήσω τον δήμο σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ενημερώνεται για όλες τις πτυχές της λειτουργίας του, προκειμένου από 1ης Ιανουαρίου να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τα καθήκοντα μας. Ζήτησα από τον Δήμαρχο να μου παραχωρήσει ένα γραφείο για να μπορώ να προσέρχομαι στον δήμο και να ενημερώνομαι, ενώ ζήτησα να είναι εφικτή και η πρόσβαση σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες για να μπορέσουμε να έχουμε εικόνα για όλες τις δραστηριότητές του Δήμου. Προσβλέπω στην εποικοδομητική συνεργασία όλων και βέβαια αρωγός σε αυτή την προσδοκία μου είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου Θερμαϊκού, με τους οποίους και θα έχω τακτικές συναντήσεις».