δήμ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ: “Δίκτυο αποχέτευσης υπάρχει και το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι…”

Άλλο ένα μεγάλο ψέμα του

απερχόμενου δημάρχου

κ. Αναγνωστοπουλου…!

Στην πρόσφατη τηλεμαχία, δήλωσε ψευδώς πως στην επέκταση Κουφαλίων δεν κατασκευάστηκε δίκτυο αποχέτευσης και τόνισε πώς υπάρχει μόνο δίκτυο ομβρίων.
Δίκτυο αποχέτευσης υπάρχει και το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι…
Ο μόνος που δεν το γνωρίζει είναι ο κ.Αναγνωστοπουλος. Είναι δυνατόν; Επί τέσσερα χρόνια στη διοίκηση να μην γνωρίζει ακόμη ποιες δομές διαθέτει ο Δήμος;
Και θέλει να συνεχίσει για άλλα πέντε χρόνια;
Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε ότι : Το έργο της αποχέτευσης ακάθαρτων υδάτων της επέκτασης Κουφαλίων εκτελέστηκε σύμφωνα με το 22764/25-11-2011 έγγραφο με τίτλο <<Έργο: αποχέτευση ακάθαρτων υδάτων του υπόλοιπου τμήματος του συνοικισμού Δ.Δ. Κουφαλίων (επέκταση Κουφαλίων)>>.
Ακολούθως, έγινε δεύτερη εργολαβία με τίτλο “Συνδέσεις ιδιωτικών παροχών δικτύου αποχέτευσης του υπόλοιπου τμήματος του συνοικισμού Κουφαλίων (επέκταση Κουφαλίων)”, με αποπεράτωση την 1/10/2014.Κατόπιν, ακολούθησε αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα Φιλόδημος (υπ’αριθ. πρωτ. 17968/20-12-2018), το οποίο έγινε δεκτό από το Υπουργείο με απόφαση ένταξης στις 12 Μαρτίου 2019 (αρ.πρωτ. 17502): <Κατασκευή αποχέτευσης ομβρίων στην επέκταση του οικισμού Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος> ύψους 2.500.000€ στο πρόγραμμα Φιλόδημος.
Όπως αποδεικνύεται περίτρανα άλλοι εργάστηκαν και όχι ο κ.Αναγνωστόπουλος για τη χρηματοδότηση που είναι το σημαντικότερο κομμάτι υλοποίησης ενός έργου. Δεν έκανε αυτός το έργο. Αυτή είναι η σωστή σειρά εκτέλεσης των έργων ενός νοικοκυρεμενου Δήμου και όχι πρώτα να γίνονται ασφαλτοστρώσεις και από πίσω να γκρεμίζουμε. Τί πιο ξεκάθαρο επομένως από την αλήθεια που μόλις παραπάνω περιγράφηκε με αδιάσειστα στοιχεία; Το ερώτημα είναι ένα: Ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν γνωρίζει ποια έργα έχουν εκτελεστεί ή προβαίνει σε συνειδητά ψέμματα;
Είτε το ένα συμβαίνει, είτε το άλλο ή και τα δύο μαζί γίνεται προκειμένου να κρύψει την ανυπαρξία του έργου του, προσπαθώντας για ακόμη μία φορά να κοροϊδέψει και να ξεγελάσει. Δεν μας αξίζει ένας δήμαρχος που δεν γνωρίζει, δεν μας αξίζει ένας δήμαρχος που λέει ψέμματα!
Το συμπέρασμα είναι πλέον φανερό: Επί των ημερών του δεν έγινε τίποτα, δεν έκανε τίποτα.
Μόνο ψέμματα!

Τα έγγραφα που διαψεύδουν και εκθέτουν  τον δήμαρχο : 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

***************************

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –“Πρώτα ο Πολίτης ”

ΚΟΥΦΑΛΙΑ -57100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τις τελευταίες μέρες ο κος Αναγνωστόπουλος στις ομιλίες του έχει καταφύγει σε χαρακτηρισμούς και προτροπές συγκρίσεων των συνδημοτών τους οποίους υπηρετεί ως δήμαρχος ανάλογα με το ποιον συνδυασμό στηρίζουν.
Αναφέρθηκε σε ¨πολιτικά απολιθώματα¨ και προφανώς καταδεικνύει πρώην δημάρχους που μας στηρίζουν στον αγώνα μας. Βέβαια ξεχνάει την λαϊκή αποδοχή και την προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων στον τόπο τους που κατάφεραν  και έκτισαν ένα δήμο σχεδόν από το μηδέν και του άφησαν ταμείο 9.000.000€ μαζί με μία πλειάδα ενταγμένων και εξασφαλισμένων οικονομικά αναπτυξιακών έργων που ο ίδιος και η διοίκησή του ¨ξέχασε¨ στα συρτάρια….
Επίσης στην ομιλία του στον Άγιο Αθανάσιο στις 24/9/2023 είπε τα εξής:
“Σας ζητώ να κρίνετε και να συγκρίνετε το δικό μας ψηφοδέλτιο με ότι έχει παρουσιαστεί από τους άλλους.  Να συγκρίνετε το ήθος , τις γνώσεις, το τεχνοκρατικό πνεύμα, την εντιμότητα, την αξιοσυνη, την εργατικότητα, και την μαχητικότητα του καθενός…”
Ένας δήμαρχος οφείλει να είναι ενωτικός. Οφείλει να αναγνωρίζει την ποιότητα των συνδημοτών του ακόμη και αν αυτοί σήμερα βρίσκονται απέναντί του πολιτικά σε ένα άλλο ψηφοδέλτιο.
Ένας δήμαρχος θα πρέπει να σκέφτεται και έξω από τον εαυτό του, να δείχνει τον απαραίτητα σεβασμό σε κάθε μία και κάθε ένα συμπολίτη του που εκτίθεται στα κοινά με αγωνία για το αύριο του τόπου του.
Βέβαια ο κος Αναγνωστόπουλος μέσα στην ανασφάλειά του πλέον έχει αρχίσει να είναι επιθετικός προς όσους συμπολίτες μας ¨τόλμησαν¨ να είναι απέναντί του. Και αυτό από μόνο του είναι μία έμμεση δήλωση ήττας.
Τον καταλαβαίνουμε αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε στις  απαξιωτικές και διχαστικές δηλώσεις του.  Εμείς του απαντάμε πως είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των ανθρώπων που στηρίζουν και που συμμετέχουν ενεργά στο συνδυασμό μας.
Σεβόμαστε κάθε συμπολίτη μας που συμμετέχει στα κοινά του τόπου μας, ανεξάρτητα με το ποιον συνδυασμό στηρίζει.
Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αυτή είναι η διαφορά μας. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως στις 9 Οκτωβρίου θα κληθούμε να αλλάξουμε την πορεία αυτού του δήμου από την κατηφόρα που είναι σήμερα, σε μια δύσκολη αναπτυξιακή ανηφόρα. Και σε αυτήν την προσπάθεια για εμάς δεν περισσεύει κανείς. Ενωμένοι, διοίκηση και πολίτες θα πρέπει να βαδίσουμε στο μέλλον. Και αυτό θα πράξουμε.

Με εκτίμηση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ