Προς τον Δήμαρχο ΛΑΓΚΑΔΑ : Καλημέρα κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ !

Κύριε Δήμαρχε, Υπεύθυνη Αθλητισμού κ. Κοτσώνη, Πρόεδρε της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. κ. Μπήκα, αυτές είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Α.Π.Ε.Λ.

Κύριε Δήμαρχε κάναμε ενα ρεντεβού στις 6-Σεπ 2019 με το ΔΣ της Α.Π.Ε.Λ. και αναφέραμε τα προβλήματά μας σχετικά με τη συντήριση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί το σωματείο μας απο την αρχή της ίδρυσής του, και να θυμήσω οτι οι εγκαταστάσεις αυτές είναι έργο των ίδιων των ανθρώπων της Α.Π.Ε.Λ. κ. Δημήτρη Κισσαπαναγιώτη και Θόδωρου Παλαμουτίδη (προτεργάτες! δεν είναι στη ζωή πλέον, υπήρξαν και πολλοί άλλοι) παλαιμάχων της ομάδας και ανθρώπων που άφησαν την ιστορία τους στο σωματείο με έργα που φαντάζουν απίθανα για τις εποχές μας. Αυτές τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιεί η Α.Π.Ε.Λ. ακόμα και σήμερα!
Αυτές οι εγκαταστάσεις λοιπόν έχουν περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου. Σήμερα η σημερινή διοίκηση μαζεύει συνδρομές πολιτών του Δήμου οι οποίοι αγαπάνε και συμπαραστέκονται το σύλογο και ρίχνει τα χρήματα αυτά στη συντήριση των εγκαταστάσεων αυτών πράγμα το οποίο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! και όμως το κάνουμε, αναρωτηθήκατε το γιατί ? ειναι απλό, δείτε λίγο τι παραχωρήσατε στο σύλογο…

δείτε λίγο τις βοηθητικές του εγκαταστάσεις, οι οποίες ειναι έναντι του εργοταξίου του Δήμου…

Καμία αντίδραση απο μέρους σας. Καμία οικειοθελή στήριξη της προσπάθειάς μας, με λίγα λόγια κανένα ενδιαφέρον! Σας έχουμε «ενοχλήσει» αρκετές φορές…
Πιστεύετε οτι είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αθλητές – αθλήτριες???  Το παιδί σας κ. Δήμαρχε, υπεύθυνη αθλητισμού κ. Κοτσώνη και κ.Μπήκα θα το στέλνατε σε τέτοιες συνθήκες να αθληθεί ???  Θα του λέγατε να κάνει υπομονή και θα του δίνατε να καταλάβει οτι ο Δήμος δεν εχει χρήματα τώρα και όλα αυτά θα έρθουν σε μια καλύτερη μοίρα στο μέλλον?
Ο σύλογος προσπάθησε σε δημόσιο έδαφος και αυτή τη στιγμή παρέδωσε με πολύ κόπο και χρήματα συνδρομών των πολιτών ενα κύριο στάδιο, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ, σε μια αξιοπρεπή κατάσταση με αρωγή των κ. Νίκου Νιόζα – γεωπόνου και Απόστολου Μάμου – χωματουργικά, όπως βλέπετε…

καταπράσινο και έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές του συλόγου για ΑΘΛΗΣΗ κ. Δήμαρχε. 25 κυβικά χώμα και άλλα τόσα λιπάσματα και ραντίσματα έγιναν στο γήπεδο αυτό κ. Δήμαρχε για να γίνει όπως το βλέπετε.
Δεν ζητάμε χρήματα κ.Δήμαρχε, κ.Κοτσώνη και κ.Μπήκα, ζητάμε το αυτονόητο, τις παραπάνω άσχημες συνθήκες τις δημιουργούν απόβλητα και ανεξέλεγκτα όμβρια του Δήμου και συγκεκριμένα της Δ.Ε. ΔΕΥΑΛ., ζητάμε την καθαριότητά σας και τη συμπαράστασή σας στους χώρους αυτούς, μή τα στέλνετε μέσα στους χώρους αυτούς!!!
Ζητάμε όμως τη λύση ΑΜΕΣΑ!!!
Κάθε μέρα είναι οι αθλητές μας σε αυτές τις συνθήκες που είδατε παραπάνω. Κάθε μέρα είναι μέσα στα λασπόνερα. Ποια η αξιοπρέπειά μας? σαν σύλογος και σαν Δήμος? Πίσω απο το σύλογό μας τρέχουν παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες για τον αθλητισμό, τι βλέπουν ??? τι αντιμετωπίζουν ??? Φτάνει οι πλατείες και τα πάρκα, εκεί τώρα πια δεν πηγαίνουν ούτε θηλυκές γάτες, στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ είναι το μυαλό όλων παγκόσμια! Αυτό ζητάει ο σύγχρονος κόσμος, οι γιατροί, οι ψυχολόγοι, οι διατροφολόγοι,  όλοι συστήνουν ΑΘΛΗΣΗ-ΚΙΝΗΣΗ, ακόμα στα πάρκα και στις πλατείες θα μείνουμε?
Η αντίδρασή σας πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ, δεν είναι θέμα μόνο της Α.Π.Ε.Λ! είναι θέμα της κοινωνίας της επαρχίας μας. Κάθε μέρα 100-200 άτομα είναι στους χώρους αυτούς.
error: Content is protected !!