Πολύκαστρο : Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην ΠΑΘΕ έξω από τη Θεσσαλονίκη

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί Σαββάτου (29/2) στην ΠΑΘΕ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο δρόμο Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ειδήσεις» του Κιλκίς: «Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων είχαμε το πρωί στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Πολύκαστρο, με τρεις νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίνουν οι «Ειδήσεις» το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στο 528ο χλμ της εθνικής οδού, μεταξύ δυο αυτοκινήτων με ελληνικές πινακίδες και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.
Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ευζώνους επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα 65 χρόνων περίπου. Από το αυτοκίνητο αυτό ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματισμένη η συνοδηγός του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επέβαιναν τρία άτομα, από τα οποία τα δυο είναι νεκρά, ο οδηγός 47 χρόνων και ο συνοδηγός του 21 χρόνων από το Πολύκαστρο.
Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή που οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς με δυσκολία μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς από τα οχήματα.
Η εφημερίδα του Κιλκίς σημειώνει ακόμη τα εξής: «Ακόμη ένα τραγικό δυστύχημα, λοιπόν, είχαμε στο δρόμο – καρμανιόλα της ΠΑΘΕ και στο τμήμα Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης, με τρεις νεκρούς αυτή τη φορά, που προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα, σ’ έναν διεθνή δρόμο, στην κυριότερη οδική είσοδο-έξοδο της χώρας, με εκατομμύρια αυτοκίνητα να κινούνται κάθε χρόνο σε αυτήν, που όμως δεν έχει καν διαχωριστική λωρίδα. Σ’ έναν άθλιο δρόμο που το ελληνικό κράτος πριν καν τον ολοκληρώσει ως όφειλε, φρόντισε να λειτουργήσει διόδια πριν το τελωνείο των Ευζώνων και τώρα να ετοιμάζει νέα διόδια στην αερογέφυρα του Πολυκάστρου για το παράπλευρο οδικό δίκτυο».
UPD: Τέσσερις τελικά είναι οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα. Δυστυχώς, η 62χρονη συνοδηγός του οχήματος που κινούνταν προς Ευζώνους και που είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου, λίγο μετά κατέληξε από τα πολλαπλά τραύματά της, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες από το σφοδρό τροχαίο. 

kilkis-2.jpg
kilkis-1.jpg
eidiseis.jpg