Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου «η Πρόοδος» / Οι θεατρικές παραστάσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

 Οι θεατρικές παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αδένδρου “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” ολοκληρώθηκαν με επιτυχία . ✨
✔️ Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας, μπροστά αλλά και πίσω από την θεατρική σκηνή. Συγκεκριμένα, ένα τεράστιο μπράβο στην σκηνοθέτη κ. Γιούλη Μπυρίδου για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας.
✔️ Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Αδένδρου, κ.Νύχτα Χρήστο, για την πολύτιμη βοήθειά του σε οτιδήποτε και αν του ζητηθεί, όπως επίσης και τον Δήμο Χαλκηδόνος.
✔️ Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αδένδρου για την άψογη και συνεχή συνεργασία όπως και τον δάσκαλο κ. Πετρόπουλο Γρηγόρη για την άψογη συνεννόηση.
✔️ Ευχαριστούμε θερμά όλους εθελοντές του Συλλόγου που βοήθησαν πολλές μέρες για το στήσιμο αυτής της θεατρικής παράστασης. Επίσης, τον Στιμπίρη Χρήστο και τον Λημνιό Νίκο για το βάψιμο των σκηνικών αλλά και τους Σιώπη Σωτήρη, Μπουτζίκο Κώστα, Μάρτση Θωμά, Βογιατζή Ζωή, Καραγιαννίδη Δημήτρη και Κούτσικο Σωτήρη για την συμβολή τους. Τέλος, τον Σύλλογο της Χαλκηδόνας αλλά και τους Τσάκο Γιάννη και Βουλγαράκη Γιάννη.
✨ Εις το επανιδείν..