Πολιτιστική ΖΩΗ : Πολιτιστικος Συλλογος Πενταλοφου / Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το απερχόμενο Δ.Σ. του Πολιτιστικού́ Συλλόγου Πενταλόφου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 06/02/2022 και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου μας. Η εκλογική́ διαδικασία θα διαρκέσει από́ τις 11 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί́ στην αίθουσα του συλλόγου στην πλατεία του χωριού (κτίριο Χ.Τερζής). Οι υποψηφιότητες θα έχουν καταλυτική́ ημερομηνία το Σάββατο 05/02/2022 και ώρα 4 μ.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει για να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους να μας γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6931838633 Βάσω Μπούτσικα ή στο e-mail του συλλόγου culturaclub_pentalofos@hotmail.com. Επίσης οικονομικά ενήμερα θα πρέπει να είναι όλα τα Μέλη του Συλλόγου για να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε.
Λόγω της πανδημίας που επικρατεί́ σε όλο τον κόσμο και των έκτακτων μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αποφυγή́ της διασποράς covid-19, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού́ Συλλόγου αποφάσισε η Εκλογοαπολογιστική Έκτακτη Γενική́ Συνέλευση των πεπραγμένων να γίνει δια ζώσης με ορισμένο αριθμό ατόμων (βάσει των τετραγωνικών μέτρων) το Σάββατο 05/02/2022 και ώρα 7 μ.μ., ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα ενημερωθούν την ημέρα των εκλογών. Οι αποφάσεις θα τυπωθούν και θα ανακοινωθούν στα μέλη του συλλόγου την ημέρα των εκλογών.
Να τονίσουμε ότι για την διεκπεραίωση των εκλογών έχουμε λάβει υπόψιν μας τα ισχύοντα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία και θα τηρηθούν την ημέρα των εκλογών. Αποστάσεις ασφαλείας, ελεγχόμενη είσοδος ψηφοφόρων, υποχρεωτική́ χρήση μάσκας, χρήση αντισηπτικού́ πριν και μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, θα είναι τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή́ διεξαγωγή́ των εκλογών.
Το επίπεδο που λειτουργεί́ ο Σύλλογος πλέον είναι υψηλό. Η συμμετοχή́ των μελών και των κατοίκων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά́ είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί́ αυτό́ το επίπεδο.
Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. απευθυνόμενα σε όλους τους κατοίκους του χωριού, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, θέλουν να σας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας, στις ελάχιστες δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου, αυτά τα λίγα δύσκολα χρόνια λόγω covid-19.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν Κυριακή 13-2-2022 στο ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες.