ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω… γιούχας η Γεροβασίλη

«Μακάρι να μην χρειαζόταν, όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο του προέδρου: Η απάντησή μου είναι ότι είμαι παρούσα. Αυτό επιβάλλει το αίσθημα ευθύνης μου», τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη, αναγγέλλοντας από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Το δίλημμα μας είναι υπαρξιακό, είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση», είπε η κ. Γεροβασίλη, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά, είπε: «Δεν αγαπάς τα μέλη περισσότερο από μας».
Η ομιλία Γεροβασίλη διακόπηκε αρκετές φορές από αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Συνεδρίου να υποχρεωθεί να παρέμβει, ενώ και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε από τη θέση του κάνοντας νόημα στους συνέδρους να ησυχάσουν.
Αφού τη χειροκρότησε στο τέλος της ομιλίας της, ακολούθησε στο βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έδωσε το χέρι του στην κ. Γεροβασίλη και δήλωσε: «Καλωσορίζω την κ. Γεροβασίλη σε έναν όμορφο αγώνα. Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος».