ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο που την «καίει»

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο που την «καίει»

Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο που την «καίει»© Newsbomb
Η παραπάνω ψήφος της Εύας Καϊλή που θα «έκαιγε» το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που αφορά την πολύκροτη υπόθεση Qatar Gate με «πρόσωπο κλειδί» την Εύα Καϊλή.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω έγγραφο αφορά ψηφοφορία και προέρχεται από την επιτροπή Libe του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία η Εύα Καϊλή δεν είναι μέλος, ωστόσο συμμετείχε στην διαδικασία ψήφισης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, την περίοδο που η Εύα Καϊλή είχε ψηφίσει στην συγκεκριμένη επιτροπή, την ίδια περίοδο έκανε και την δήλωση που την «έκαψε» πως το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, οι ευρωβουλευτές της επιτροπής απόρησαν με την παρουσία της κας Καϊλή και μάλιστα διευκρίνισαν ότι ο τρόπος που κινήθηκε στον χώρο έδειχνε ότι ήθελε να περάσει απαρατήρητη καθώς καθόταν στα πίσω έδρανα.

Η παραπάνω ψήφος που θα «έκαιγε» το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα

Με το που έφτασε η διαδικασία στο τέλος, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν της κας Καϊλή, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα προκειμένου να μην εκτεθεί δημοσίως δήλωσε πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία εν τέλει απέσυρε τη δική της ψήφο.

Εύα Καϊλή: Ποινική έρευνα για δωροληψία και ξέπλυμα και στην Ελλάδα

Ο οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης έδωσε επείγουσα παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ανέθεσε σε δυο επίκουρους εισαγγελείς να ερευνήσουν εαν η ευρωβουλευτής έχει διαπράξει το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά και τη διερεύνηση κάθε άλλου αυτεπαγγέλτως διωκόμενου αδικήματος.
error: Content is protected !!