ΠΕΡΑΙΑ : ΚΕΔΕ και My Market ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θερμαϊκού

Στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν μεγάλη ανάγκη βοηθείας αυτές τις εξαιρετικά απαιτητικές ημέρες που διανύουμε, ο Δήμος Θερμαϊκού στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με κάθε τρόπο.
Πριν λίγες μέρες ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την ελληνική αλυσίδα My Market, η οποία ανταποκρίνεται στα αιτήματα μονάδων Υγείας, Οργανισμών και Ιδρυμάτων από όλη την Ελλάδα για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Δήμους με μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που βρίσκονται σε ένδεια.
Οι συσκευασίες που προσφέρθηκαν αφορούν σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, εξήρε τη στρατηγική συνεργασία της ΚΕΔΕ και της My Market και ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του τόσο τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, το Διοικητικό Συμβούλιo και τον Γενικό Διευθυντή της, Γιάννη Καραγιάννη, όσο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της My Market, Γιάννη Ιωαννίδη, που ήταν παρόντες στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου. «Η προστασία των ευπαθών συμπολιτών μας αποτελεί υποχρέωση για την Αυτοδιοίκηση, η οποία μέσω της ΚΕΔΕ, αλλά και των ελληνικών επιχειρήσεων, φροντίζει σε καθημερινή βάση να καλύπτει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας», κατέληξε ο Δήμαρχος.