Παρασκήνιο και ίντριγκες : Με τον ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Με σκαμπανεβάσματα λένε ο καιρός μέχρι το Πάσχα. Ανοιξιάτικος δηλαδή.
Ειδικά πάντως για την Κυριακή του Πάσχα, για την οποία όλοι ενδιαφέρονται, οι προβλέψεις δίνουν πολύ καλό καιρό και με ωραίες θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Στον δήμο ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ γεμίσαμε από «ΣΩΤΗΡΕΣ» και «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ»
Η Κυβέρνηση και σύσσωμο το ελληνικόν έθνος εύχεται στον κορονοϊό Καλό Πάσχα και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές. Από τον Σεπτέμβριο πάλι μαζί, διαπιστώνει ο φίλος Κουφαλιώτης …
Καθότι «με εντολή Μητσοτάκη τελειώνει η πανδημία το καλοκαίρι και επανέρχεται το φθινόπωρο».
Στα  όρια της ηλεκτροπληξίας παραμένουν πολλοί συνδημότες μας στο δήμο Χαλκηδόνος .
– Εκδόθηκε λέει ο λογαριασμός της ΔΕΗ, ας εκδοθεί και το ένταλμα σύλληψης να πάει στα κομμάτια να ησυχάσουμε
Μου αρέσει που στέλνει η ΔΕΗ καινούργιο λογαριασμό, λες και ξοφλήσαμε τον προηγούμενο…. !
Την Παρασκευή κτύπησε  το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία όλων των βαθμίδων για τις διακοπές του Πάσχα.
Οι μαθητές κι οι μαθήτριες θα επιστρέψουν και πάλι στα σχολεία στις 3 Μαΐου, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς για τη Δευτέρα 2 Μαΐου, αλλά και χωρίς σελφ τεστ όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε ότι το οικονομικό κόστος είναι μεγάλο για την Πολιτεία και δεν ήταν ποτέ σίγουρο ότι οι μαθητές τα έκαναν και άλλοι λένε ότι μετά την αυξημένη κινητικότητα του Πάσχα το πρόβλημα με τα κρούσματα θα είναι μεγάλο.
 Στην πράξη θα φανούν όλα ως συνήθως…
«Μας κουράσατε με το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ …» μας διαμήνυσε φίλος αναγνώστης του “VIMA THES”  και μάλλον έχει δίκιο…
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στην δικαιοσύνη η οποία και θα αποφασίσει για τα τεκταινόμενα …
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  2023
Καθώς πλησιάζει ο χρόνος για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και εντείνονται οι «ζυμώσεις» για τους υποψήφιους, αντιλαμβάνεται κανείς πως η νοοτροπία των πολιτικών κομμάτων δεν έχει αλλάξει καθόλου.
Θα περίμενε κανείς μετά απ’ όλα όσα περάσαμε (και περνάμε ακόμα) λόγω της οικονομικής κρίσης και της χρεοκοπίας της χώρας, πως θα είχαμε τουλάχιστον αντιληφθεί την ανάγκη για μια αλλαγή στη νοοτροπία με την οποία ασκείται η πολιτική γενικώς στην Ελλάδα και στην ανάγκη να συμβαδίζουν περισσότερο οι επιλογές των πολιτικών με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των πολιτών.
Αρχίζουν δειλά- δειλά οι «ζυμώσεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και σε όλη την Β Θεσσαλονίκης
Ήδη άρχισαν να γίνονται οι πρώτες ανακοινώσεις και στην περιφερειακή μας ενότητα από υποψηφίους που επιθυμούν να διεκδικήσουν έναν Δήμο.
Αναμένονται εκπλήξεις και φυσικά η πολιτική τοπική  επικαιρότητα θα παρουσιάσει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Και ένα αποκλειστικό της στήλης…!
Ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας επιστήμονας  φαίνεται πως είναι  «ετοιμοπόλεμος» και η συμμετοχή του θεωρείται σχεδόν βέβαιη …
Μόλις ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του θα δημιουργηθεί ένα κλίμα ενότητας και νίκης που δεν έχει ξανασυμβεί στα τοπικα δημοτικά δρώμενα του δήμου Χαλκηδόνος
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως – ο εκλεκτός τους – θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο   με νέους που έχουν  όρεξη για δουλειά  για να δουλέψουν  όλοι μαζί  για το καλό του δήμου Χαλκηδόνος
Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης …