ΠαραΠολιτικά : “Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου…”

Ατυχέστατη και λάθος χαρακτηρίζει την αναφορά του προς τις εργαζόμενες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τα σεξιστικά σχόλια σε σημερινή εκδήλωση.
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής».
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τις δηλώσεις Τζιτζικώστα επικράτησε σάλος και πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά», Χρήστος Γιαννούλης.
«Τα σεξιστικά και προσβλητικά υπονοούμενα επιβάλλουν στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να εξηγήσει και να ανακαλέσει τα όσα είπε, έτσι ώστε να μην αποτυπωθούν στο πολιτικό αφήγημα και τις θέσεις του για την γυναίκα, τα δικαιώματα και τη θέση της στη σύγχρονη ζωή. Το ελπίζουμε το αναμένουμε και το απαιτούμε για να υπάρχει διαυγής και ξεκάθαρη εικόνα για το τι υπάρχει για τον καθένα μας, μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με τις δηλώσεις Τζιτζικώστα

Ο Σαλονικιός …